Nu är lovet slut, tillbaka till allvaret igen, blöööö säger jag bara! Messi va dock jättelycklig imorse när vi skulle till praktiken, han älskar va där och springa hela dagarna och skoja =). Fika gillar han också, det kanske trillar ner smulor på golvet, då gäller det och vara snabb så man inte missar nått ;). Fick låna bilen och köra dit eftersom mamma har planeringsmöte eller nått med jobb så vi ska hämta henne i Malmö vad halv 8-8 =). Skönt att slippa ta bussen faktiskt, så drygt att stå och vänta på den i kylan =P.
Så idag har det vatt mycket fläng, först praktiken som börjar 7, sen hämta Elina på skolan, sen sticka till stallet (dock fick Messi va hemma med Elina när jag va i stallet, hjärtat va ju trött efter praktiken) sen nu blir det snart ducshen sen bär det av till Malmö för att hämta mammsen! Messi kommer sova gott inatt ^^.

Hoppas ni haft en bra måndag, visst är måndagar bara för härliga ;)?

Riktigt trevligt, roligt samt nyttigt besök blev det hos Jeanette, Kent och Cleo igår =). Tack för att vi fick komma! Messi va lika tossig som vanligt, är dock väldigt stolt över honom, så himla go vovve jag har fått... Inga bekymmer eller ledsamheter som rör sig i den skallen =). Men jisses va den hunden kan andas =p. Haha herregud tur han inte alltid andas så häftigt, snacka om att det hade varit enormt påfrestande för omgivningen. Kul hade han och Cleo i alla fall. Han tyckte hon va väldigt fin =). Efter lite snack blev det att vi klippte klorna också. Messi har vatt jätteduktig med fram till sist vi skulle göra det då han va extremt dramatisk och inte alls ville, så det va tur vi fick hjälp med det och väldigt fin blev han när Jeanette klippte pälsen vid tassarna =). Hihi det behövdes, riktig lurvis är han. Så det ska vi jobba på nu!! Jäkla jobbigt om man inte ska kunna klippa klorna när han ligger stilla. Sånt trams får han inte hålla på med. Men han är rätt häftig i alla fall för efter vi hade gjort det och han hade hållt på så va han lika glad och obekymrad för det =). Skönt! Så det ska nog gå bra =).

Har köpt ett utställningskoppel också så nu ska vi träna lite med det, måste ju försöka ställa ut honom åtminstone, även om jag egentligen inte alls har nerver för sånt =P. Men han är så fin och det kan va kul och höra vad domaren säger =). Så snart ska väl vi ta oss i kragen och åka ut någonstans och ställa ut också =). Någon med erfarenhet kanske har något bra tips på något speciellt som kan va bra att träna på? Har ju aldrig ställt ut förr =P.

Har jobbat idag, Messi fick va med en stund i affären när mamma och Elina kom. Då va där kunder också, bra träning för Messi att inte skälla på dem =P. Han lyssna faktiskt riktigt bra, skällde inte alls när jag sa till honom.

Vi ska träna mycket kontaktövningar han och jag, samt va ute mycket bland folk. Det är alltid nyttigt =). Vill han ska lyssna på mig oavsett vad som händer runtomkring. Det ska va matte som gäller ;).

Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft =). Ha det bäst! 

Ett känt ordspråk inom hästvärlden är; "Konsten är inte att kunna hoppa högt utan att kunna landa mjukt", kan dock inte komma på just nu vem det är som sagt det =P. Men visst stämmer det, du kan hoppa hur högt du vill men hoppar du högt hela tiden så håller inte din häst eller hund (eller vilket djur det nu är man tränar).
Längtar så tills Messi är röntgad så jag slipper oroa mig så mycket, tror jag tänker alldeles för mycket på att han inte ska bli skadad på något vis eller så. (Mamma säger jag oroar mig för mycket i alla fall, mammor brukar väl ha rätt =P?). Kanske det har att göra med att det är min första hund eller så är jag bara väldigt nojig när det gäller mina djur. Det är säkert något jag har gjort fel eller "annorlunda" i hans uppfostran, men en sak vet jag i alla fall och det är att min hund är lycklig och jag älskar honom så otroligt mycket =). Det måste ändå väga tyngst. Sen har han en bra grundlydnad och är trevlig att hålla på med. I framtiden kommer man säkert på saker man skulle ha gjort annorlunda eller så, men det gäller att leva i nuet, och just nu har jag en lycklig hund med trevligt temperament och det duger alldeles utmärkt för mig =). Sen får framtiden utvisa vad det blir av oss två tossar =).
Man brukar ju också säga att hunden är sin matte/husse lik. Det kan man lugnt säga om oss två =P. Mamma säger alltid att hunden och jag är lika galna och tossiga båda två =). Givetvis har Messi sina brister också, det har väl vi alla, men i mina ögon är han perfekt för mig och han är och kommer alltid att vara min fyrtassade andra halva =). Mitt hjärta, min älskling, mitt allt.
Och jag ser väldigt mycket fram emot imorgon då det blir en tripp till Mörarp, kommer bli skoj =). Får nog gå en liten promenad med Messi innan vi kör så han inte är alldeles tokig när vi kommer fram ;).
Nu ska jag avsluta här på datan, sen ska jag och tossen ta en promenad i det härliga, varma (hrm) vädret =).

Helg nu ju, härligt för er som inte haft lov en vecka =P. Ha en toppen helg och lycka till ni som ska till Hässleholm =).
  
Va på bio idag med mamma och Elina, såg filmen "Åsa-nisse". Den va bra faktiskt, väldigt kul emellanåt =). Johan Glans är med i den, en stor komiker favorit hos mig ;). Tycker han är väldigt rolig. Dock va det sjukt stressigt innan vi kom in på bion så som vanligt sprang vi in i sista sekund =P. Men men, det blev lyckat ändå =).

Träna med Messi imorse också, gick jättebra =). Hade han lös också, lyckades få hans uppmärksamhet trots där va en annan hund, kändes bra =P. Nu ska vi snart gå ut igen, så sjukt kallt ute bara så man vill ju inte va ute =(. Jag är redo för sommaren nu! Väldigt redo faktiskt =P.

I helgen ska vi och hälsa på hos Jeanette och Kent (och Cleo förstås), ska bli väldigt kul det med, tycker nog Messi också =).

Ha det bäst!

Är extra mycket mega stolt över Messi idag. Innan idag när vi va på hundklubben och tränade (vilket gick jättebra!) så när vi skulle gå kom det en äldre man med sin hund (en valp på 5 månader) och skulle gå in och träna, så precis när jag och Messi ska gå ut genom grinden hoppar hans hund fram mot Messi och morrar som fan och hugger mot Messi, stackars min älskling =(. Inte för han brydde sig men ändå =P. Den andra valpen bara fortsatte morra och göra "utfall" mot Messi. I alla fall så skötte sig Messi riktigt bra, han bara ignorera den andra hunden och satt vid min sida. Kände mig som en stolt mamma då ^^. Hihi. Mannen sa att hans hund aldrig haft dem tendenserna förr och att det antagligen berodde på att den va kopplad... Visst det kan säkert stämma, sålänge inget händer min baby så, för då jäklar :@. Ingen gör illa mitt hjärta.
Såg ju att mannen skämdes för hur hans hund betedde sig, kan ju hoppas att den skärper sig till grundkursen för han hade tydligen anmält sig dit också. Han sa ju till hunden i alla fall så det va ju bra. Är i vilket fall som helst väldigt nöjd med Messis reaktion =).

Hade han lite lös i skogen efter träning, hann inte riktigt träna så länge som jag hade velat men vi hann med att ha kul ändå =). Gick jättebra att ha honom lös också, gäller att träna på det så mycket som möjligt så han alltid kommer när jag kallar även om det kommer folk och andra hundar =).

Tiden springer iväg som vanligt, nu ska jag sticka till stallet, tänkte lägga ett litet spår till Messi när jag kommer hem, tur man har belysning i trädgården ^^.

Hej sålänge!

Lärde Messi buga igår.. Hm eller om det va förrgår minns inte riktigt =P. I alla fall det lärde han sig snabbt så skulle jag göra det idag men han bara lägger sig ner hela tiden =(. Får nog repetera lite =P. Måste lära han stå också och öva mer på att göra kommandon på avstånd... Tänkte gå till hundklubben imorgon igen och träna lite =). Får hoppas på riktigt fint väder med massa sol, blir på så himla bra humör då =D.

Har även kommit på (eller ja har tänkt på det sen jag skaffa Messi =P) att jag vill prova träna skydd med Messi, tror man kallar det så =P. Men kanske borde göra MH testet innan man börjar träna det? Ska läsa på massa om det så får vi se =). Vill ju inte göra fel så man får en aggressiv hund eller nått =P. Men tror det hade vatt kul och träna det, så nu ska jag avsluta detta inlägg och googla runt lite =).

Ha det bäst!
Skönt med lov, dock har det inte märkts än att lovet har börjat, har haft så mycket och göra. Men idag är sista husvaktar dagen, ska bra dit och mocka och ta in hästarna, sen resten av lovet ska jag och Messi bara ha massa skoj =D. Dyker väl upp "måsten" ändå men så är det väl alltid.

Igår va jag och Messi på hundklubben, hade bara tänkt träna han lite lydnad och så men Messi hade andra tankar =P. När jag kollar bort 2 sek och sen vänder mig om ser jag min vovve i full färd med att gå över "A" hindret (ni vet det som går brant upp, brant ner?), haha han är ju modig min grabb, utan mattes hjälp och allt =P. Så nu kan han det också, utan att det egentligen va meningen. Körde bara det 2 gånger till efter han hade gått upp själv, vill inte börja för mycket med agility än. Men f*n vad jag längtar tills vi kan börja träna på riktigt =D. Vi ska gå en grundkurs som börjar 30/3, spännande =).

Nu sitter jag här, Messi ligger och sover (eller bara vilar kanske =P) efter vår promenad, han fick springa lös och jag kasta boll till honom, hehe alldeles vild och galen är han... Och väldigt snabb, tycker jag i alla fall, har ju ingen och jämföra med =P.

Hoppas er vecka också börjat bra =)
Skönt det va och sova hemma inatt =P. Haha borta bra men hemma bäst... Fast det bros väl kanske på var man är förstås? Men men, Messi va i alla fall hel lycklig när vi skulle lägga oss igår, han rusade uppför trappan och hoppa kvickt upp i sängen och la sig, tror han också tycker det är bäst med vanliga rutiner och när matte sover hemma så man kan ligga i sängen ;). Hehe mysigt va det i alla fall och sova med min tosse hund igen =). Verkligen härligt när man vaknar och någon slickar en frenatiskt i huvet =P. Haha han ser så galen ut ibland, mamma och jag körde till Barsebäck efter jag hade jobbat klart idag, Messi va halvgalen (eller helgalen snarare =P) och han yrde omkring och flåsade och tungan hängde på trekvart =P. Haha damp hund... Jäkla kamerasladd som är sönder, har så många härliga bilder jag vill lägga upp =(. Får försöka fixa en ny snart.

Men men, har haft en bra dag, riktigt fint väder, dock svinkallt, fy sjutton för denna kylan!! Hatar detta kalla vädret, tycker våren kan komma nu.

Hoppas ni alla haft en bra helg, ser själv fram emot en skön lov vecka nu =D.
Hej sålänge! 
Yepp, that´s me =). Passar min praktiklärares gård med 2 hästar och en vovve =). Sov här från igår sen sova här inatt igen sen mån-tis ska jag bara komma hit och mocka och fixa hästarnas mat och sånt =). Fint ställe har dem, saknar dock min buse, sover ju alltid med Messi. Men 11 ska jag ta bussen hem så då ska jag och Messi gå till stallet innan jag börjar jobba 15-18 =). Tror han kommer bli jätteglad, vi har aldrig vatt ifrån varann såhär länge (låter ju som jag vatt borta i veckor men ni fattar =P). Vi är ju tillsammans nästan 24 h om dygnet annars =P.

Aja nu ska jag inte sitta här och babbla på en massa, tänkte fördriva tiden med att städa min väska lite, den ser för jävlig ut =P. Fattar inte var jag får alla papper från...

Ha det bäst sålänge =)
Ungefär hur ser en "normal dag" ut för er/era hund/hundar? Alltså jag menar motions mässigt... Hur långa promenader tycker ni är lagom? Är rädd jag ska "överanstränga" Messi eller nått... Tänkte kunde va bra och veta hur mycket ni rör era hundar. Vet jag inte borde va så orolig men kan inte hjälpa det =P. Sån hönsmamma jag är =P.

Aja, hade vatt kul om ni velat kommentera och berätta =).


Min söta älskling <3

Usch har haft lite data panik nu sen i lördags då datan bara valde att sluta fungera! Vilken kris alltså =P. Kan ju inte va utan datan liksom!? Dels har jag mycket skolarbeten och bilder som gärna inte får försvinna! Men tack till snälla Mattias som kon igår och fixa den åt mig, än sålänge funkar den ju i alla fall. Får se om han kan komma imorgon och göra den som ny igen så jag slipper va orolig den ska dö mitt i nånting =P.

Hehe vilka I-landsproblem man har alltså..

Men men, jag och Messi har haft 2 sköna dagar nu, har blivit härliga promenader i skogen, joggade t.om lite idag (menar kan ju inte jogga för mycket, måste tänka på hunden som fortfarande växer ju hehe ;), han tyckte i alla fall det va skitkul, längtar tills han är färdigväxt så vi kan träna ordentligt och ut och gå/springa låååånga promenader =D!

Hjälp va säger jag egentligen? Jag hatar ju springa =P. Haha men faktiskt mycket roligare när jag har Messi med, riktigt skönt och va ute länge då och känner verkligen att jag vill träna upp min kondition =). Woho sommaren 2011 here we come!! Hehe =P.

Hade aldrig klarat av att ha en soffpotatis hund, inte så mycket som jag gör =P. Och jag är så väldigt väldigt glad att (hittills i alla fall) så är Messi glad för allt vi gör och han hänger gärna med på allt =). Hoppas verkligen jag kommer kunna ta både honom och hästen samtidigt på turer i sommar! Tänk så härligt om Messi kan springa med lös när jag rider, det vill jag verkligen ska funka =). Bra motion också!

Nej nu ska jag ta tag i vardagslivet igen, blir och sticka till stallet snart, Messi är nöjd efter långturen innan idag så han får stanna hemma med Elina =).

Jovisst kikade solen fram lite innan på eftermiddan? Blir så glad när det är sol, älskar ljuset och värmen den ger =). Visst blir man mycket gladare!? Så när jag kom hem från skolan vid 3 tog jag och Messi en långtur så han fick springa av sig ordentligt, gick till ett "fält" här i närheten och kasta boll med han och lite sånt =). Då va han väldigt glad kan jga säga, tyckte det va superkul =). Jag hann fota massa också, tänkte lägga upp bilderna nu men sladden till kameran är sönder =( *snyft*. Så får se hur jag ska lösa det... Jäkla skit! Blev några riktigt fina bilder så får hoppas jag kan fixa en annan sladd...

Men men, nu blir det stallet snart, ska köra inom Willys också och köpa en tårtbit till mamma eftesom hon fyllde år igår men då fick hon lite annat =). Tror hon blir glad av att bli lite uppvaktad idag också =). Och tårta är ju gott ;).

Hej sålänge på er!

Min stackars älskling kräkte innan =(. Stackars liten som mådde illa =(. Blä nu mår jag också illa, haha mamma säger att jag och hunden lever i symbios... Haha gör vi ju inte men inte konstigt man mår illa efter det =P. Men han mår bra nu i alla fall =).

Tänkte lägga in lite bilder på hästen min, eller ja egentligen står ju pappa som ägare men han är inte mycket för det där med hästar ;). Fick honom när jag va 16, snart 3 år sen alltså... Tiden går fort. 5:e september har jag haft Lukas i 3 år... Minns det som det va igår när vi va och kolla på honom =). Fet som f*n va han men jag föll direkt =). För att beskriva honom med 3 ord får jag väl säga att han ibland är fullständigt galen, extremt nervös men med ett hjärta av guld =). Snällare häst kan man inte tänka sig, dock har han råkat ut för tråkiga saker i livet vilket gör honom väldigt nervös och osäker vid ridning. Han kunde inte särskilt mycket när jag köpte honom trots att han va 14 år så jag har fått lära honom det mesta =). Otroligt fin nordsvensk är han, alltid glad och himla snygg att se på ;). Han är så himla fin när han verkligen jobbar och inte bara sticker iväg... Men han har lugnat sig mycket nu och det är jag glad för =). Plus att han och Messi gillar varann vilket är jättepositivt =).

Nej nog snackat nu... Jag bara babblar på =P. Här kommer bilderna;

                                                      Sommaren -09


Sommaren -09 Min fina pålle <3


Sommaren -09


Detta var ju dock inte sommaren -09, utan efter vi flyttat till Lödde =)


Visst är han snygg =D?


Min och Lukas "1 års dag", jag hade försökt snygga till oss lite extra ;)


<3


Avslutar med en härlig sommarbild, gud va detta får mig att längta till
sommaren =(. Men den kommer väl så småningom ;).

Nu ska jag inte tråka ut er mer med fler hästbilder och mer hästsnack =P.
Ska ut sista runda med vovven nu sen blir det nog att lägga sig... Trött som bara den =P.

Praktik idag som vanligt, börja 7. Tur Messi älskar gå dit i alla fall, så piggar han upp mig lite =P. Fy va geggigt och äckligt det är ute nu =(. Min hund såg inte roligt ut efter att ha vatt på praktiken, han va nästan helt svart =P. Lite pinsamt när vi skulle hoppa på bussen hem, kände mig som värsta lodisen eller nått =P. Men sånt e livet, hästar+ hundar= skitig Johanna. Nåja, är det inte värre än lite smuts kan jag ta det =P.

Nu ska jag till stallet, ska rida min ädla springare lite =). Får väl lägga upp lite bilder på min hästapålle också så han också får lite tid i rampljuset ;).

Hoppas ni haft en bra start på veckan =)
Jahapp då beger sig helgen  mot sitt slut, alldeles för snabbt har det gått =(. Men tiden går fort när man har roligt som man brukar säga? Nåja det ska nog gå att överleva denna veckan också =).

Mitt hjärta slog i benet innan vi skulle köra till jobb, när mamma va och kissade honom. Han skrek så det lät så fruktansvärt hemskt, trodde fan han hade brutit benet eller nått... Men nej ingenting. Haltade lite några steg efter men sen va det bra. Fick väl nått i tassen eller så, för han gick bara, inget spring. Kan inte hjälpa att jag får lite panik, vill inte det ska hända Messi något. Sen blir han ju lite dramatisk när han märker jag blir upprörd eller reagerar om han "slått" sig. Väldigt rolig hund det där... När jag inte va hemma haltade han inte men när jag kom hem så hade han visst liite ont i alla fall när jag skulle kolla på benet, säkrast att se lite sorgsen ut så man får extra mycket uppmärksamhet från mammi ;). Hehe min lilla drama vovve <3. Fick i alla fall klia han lite på magen och pussa lite på honom sen när vi skulle gå ut så va allt som bortblåst igen. Fantastiskt =).

Men men... Allt är bra, bara Messi slutar va så dramtisk annars kommer jag fan få en hjärtattack snart =P.
Yes, dags att köra snart då =). Hoppas tiden går fort idag, så tråkigt annars. Messi verkar lite allmänt störd idag, får väl bli ett rejält träningspass när jag kommer hem så får mamma gå någon promenad sålänge =). Då va det snart måndag då, blä, helgen har gått alldeles för fort igen =(. Men så är det!

Dags att köra nu =). Hoppas ni haft en bra helg =)

Då ska jag jobba i helgen igen, jobbade idag 10-15, samma tid imorgon =). SKönt med lite pengar, det behövs när man har hund och häst =P. Förstår inte var alla pengar tar vägen? Suck =(. Men det är ju så kul att handla saker till sina djur.

Körde en runda med Messi efter att pappa och jag hade umgåtts lite efter jobb och firat mitt körkort lite =). Blev en runda till Barsebäck, dock va det mörkt ute men det brydde sig inte Messi om =P. Har sjukt ont i armen nu bara, det kom ett jäkla rådjur på ängen där vi gick och Messi störtar mot det så han rycker i arm =(. Stark är han ju också! Men men, får väl skylla mig själv lite jag inte såg det, han mena ju inget illa, men får nog ta någon salva eller nått på armen.

Annars har helgen börjat bra =). Hoppas den har det för er också!

Körde ju och hämta mamma på värnhem i malmö, hamnade mitt i ett vägarbete, wiho =P. Men det gick bra, körde inte över någon och krockade inte (good for me). Messi fick hänga med, han skötte sig jättebra =). Har varit borta från 7 i morse till för kanske 45 min sen så kan lugnt säga min herre är aning trött nu =P. Så nu sussar han gott bredvid mig =).

Tvättade bilden i en sån "egen tvätt", Messi tyckte det va väldigt spännande, inte ett dugg läskigt, duktig vovve <3. Mest hans fel bilen va så skitig också ju!

Nej nu blir det nog mat snart, nudlar med vårrullar, gott gott =D. Hungrig är jag i alla fall.

Äntligen fredag, njut av den för snart är det måndag igen ;)

Ja då fick man sitt körkort igår =D. Wie är så glad! Har längtat efter att få mitt körkort hur länge som helst =P. Snacka om att jag va nervös på uppkörningen, fy sjutton =P. Men men det gick ju bra så jag är överlycklig =D. Körkortet va väldigt viktigt för mig, sån enorm frihet man får. Nu gäller det bara och spara ihop pengar till en bil =).

Som tur är fick jag och Messi låna mammas bil när vi skulle till praktiken, dock blev den väääldigt skitig så ska snart gå ner och damsuga den innan vi hämtar mamma i malmö =P. Annars dör hon väl när hon sätter sig i den =P.

                                                               Min nutte i bilen <3

Idag är en väldigt väldigt nervös dag för mig, berättar senare vad det är som händer, beroende på hur det går ;). Tur jag har min lilla buse som håller mina tankar på annat håll sålänge =P.

Har vatt mycket som hänt sista tiden, har blivit en hel del träning med Messi, vilket uppskattas både från hans och min sida. Han har fått testa balansgången och att "hoppa" (kliva genom kanske) däcket några gånger =). Han tycker det är superskoj! Hehe så fort vi ska gå till hundklubben drar han som f*n sen när vi kommer fram så ställer han sig vid grinden och hoppar upp och ner =P. Kul att han gillar det (än sålänge i alla fall). Sjukt så fort han lär sig allt... Längtar tills man kan börja träna på riktigt när vovven blivit 1 år och röntgen är klar och allt. Är så nervös jag ska förstöra hans leder eller nått =P. Men hellre en lycklig hund som får springa och göra saker dne tycker är kul än en hund som bara får ligga hemma.

Sen i tisdags tog vi bussen till Malmö och hälsade på hos pappa på hans jobb =). Mycket trevligt, och väldigt bra social träning för min lilla herre som har en tendens och skälla aningen för mycket på folk ibland =P. Men jag har märkt det är mycket vakt i honom. Vilket är ok får bara lära Messi och säga till i rätt situationer, inte skälla hela tiden =P. Blir aningen drygt efter ett tag. Vet att många "hundmänniskor" sagt att han vaktar mig osv, vilket som sagt är sin sak men han ska inte känna han behöver skydda mig mot alla människor =P. T.ex små barn som går förbi känns ju inte särskilt hotfulla =P. Men men, han har blivit mycket bättre på att sluta skälla när vi säger till.

Det är en liten en mans vovve jag har, bäst att lyssna mest på matte när det händer något =P. Kan ju inte heller hjälpa att det är liiite gulligt när han springer rakt till mig när jag, mamma och Elina kommer hem samtidigt. Inte så konstigt kanske, han är ju med mig hela tiden, sove rmed mig också så det blir väl så =P.

Nej nu blev det ett väldigt långt inlägg, ska inte tråka ut er mer =). Lägger in lite härliga bilder istället ;).

                                                             Min snygging <3


Inte bara hästarna som kan galoppera ;)


Min älskling <3


Mammis fluffboll =)

Nej dags att gå en promenad med Messi igen, blev bara en kort imorse, ser ut att vara ganska fint väder så blir en långrunda nu =). Ha det bäst!

Nej nu får jag ta och rycka upp mig lite och ta tag i bloggen igen! Har vatt en jobbig period nu bara, en tråkig sak har hänt (inget med Messi eller något av dem andra djuren eller någon familjemedlem som tur är) men ändå något som gör mig väldigt ledsen.

Men men! Som sagt dags att rycka upp sig lite och tänka på roliga saker som gör en glad =). Blir inte bättre av att deppa hela tiden! Tur jag har min bästa vän som alltid är glad och aldrig slutar vifta på svansen =). Älskar min Messi så mycket. Får uppdatera lite om vad som har hänt den senaste tiden i nästa inlägg, nu ska jag sticka till stallet! Fast först blir det och gå ner och visa mamma min nya hårfärg för hon kom precis hem, spännande och se vad hon säger ;). Lägger upp en bild sen =).

Hej sålänge!