Hade en jätterolig dag på tivolit i lördags, längtar tillbaka redan vill åka mer ;).

Igår va vi i skogen o gick, älskar hitta nya platser/stigar att gå på o Messi e alltid hur lycklig som helst.

Imorse va det jättefint väder så tänkte först åka o bada men nu ser vädret inte alls lika kul ut längre =(. Blev en långpromenad sen får vi se om det blir skogen igen i em.

Hoppas alla har haft en underbar helg o en bra start på veckan =)
Messi skrapa upp trampdynan lite igår när han o husse va ute o cykla. Så idag ska vi bara ta det lugnt, han vill inte gå så mycket på tassen så blir bara promenader på gräs och mycket "hjärngympa" ;). Fast han e så duktig, ligger bara o nannar.

Imorgon bär det ju av till Tivoli, Messi kommer få va själv en stund men det klarar han så bra sen kommer ha han hundvakt en stund, vi vet ju inte hur länge vi e borta =). Längtar iallafall!

O idag e det fredag, hoppas alla får en underbar fredag =)!
Va nyss ute på en promenad med Messi och hörde en sak som gjorde mig jätteglad. Jag vill verkligen att han ska gå fint i koppel o man ska kunna gå varsomhelst med helt slakt koppel, vissa gånger kan han va ett riktigt dragmonster men oftast sköter han sig väldigt bra.

Iallafall, vi gick förbi en kvinna med barnvagn o Messi går precis som han ska, klistrad bredvid mig o jag har helt slakt koppel, när vi går förbi kvinnan hör jag sen henne säga till sitt barn "Såg du va fint den hunden gick?" o jag blev så glad!

Kanske inte låter så speciellt men för mig va det, som sagt eftersom det e så viktigt för mig att Messi går fint så va det så roligt att höra.

Nåja detta kommer jag le åt hela dagen, hoppas alla andra har en bra torsdag oxå =).

En bild på finaste killen =)<3 (Bild från Jeanette Fogelberg)
Vi har hunnit göra massa denna sommaren, bl.a Skånes djurpark, Tosselilla, massa marknader,High Chaparral, utflykter till flera olika "sevärdheter", och många långa mysiga promenader =). Sommaren har varit jätterolig (måste ju dock gnälla liite på vädret...)

Nu planerar vi inför Tivoli i köpenhamn på lördag. Längtar! Älskar åka till tivolit, e en riktig fegis men finns en del karuseller jag tycker e riktigt kul =). Blir att åka dit med min pappa o pojkvännen så det kommer bli toppen.

Annars händer det inget speciellt just nu, har nyss vatt ute o lekt med Messi, trött kille när vi kom hem ;). Värmen gör ju sitt också. Så härligt med sol nu!

Hoppas er tisdag vatt trevlig =)

http://cdn.publishdev.se/cdn/8-
1/2168220/images/2012/dsc00064_502a8292e087c354560005b8_thumb.jpg

En bild på en söt björn från Skånes djurpark, diggar stilen ;)

Blev inga bilder igår, pojkvännen hade sladden till kameran i bilen o när vi kom på det så va det för sent, alltså ingen orkar hämta den.

Har haft 2 super träningar med Messi igår o i förrgår, fotgåendet e mycket bättre, lite ivrigt ibland bara ;), o har kört mycket inkallningar i "störande" miljö, funkar oxå jättebra.

Tränar även att han ska stanna kvar där jag placerar honom sen kastar jag iväg hans älsklings pipis samtidigt som jag piper med den massa innan jag kastar iväg den, o han e så duktig, rör inte en fena innan man säger varsegod, den har han iofs kunnat länge men tycker det e så kul, han e duktig min lille gangster =).

Idag har vi mest tvättat o kollat film samt tagit många mysiga promenader.

Imorgon får vi se vad som händer, har lite tankar i huvudet men det tar vi sen, dags att sova nu ;).

Hoppas alla haft en bra måndag (veckans populäraste dag ;)
Ett tag sen man skrev här nu, hänt så mycket så tiden har bara rusat iväg, som vanligt...

Håller på att fixa lite med designen, kan ju inget om sånt så blir färdigfixade hehe. Inte riktigt nöjd med denna men den är fin så den får va kvar tills jag hittar en ny bättre =).

Uppdaterar er sen ikväll med vad som hänt dem senaste veckorna samt lite bilder, ska bara ladda ner dem.

Hoppas annars alla haft en toppen helg =)