Var på en riktigt intressant introduktionskurs igår inför den kommande kursen vi ska gå i början på februari =). Det är alltid kul och snacka hund och väldigt intressant att höra saker från olika synvinklar, man får mycket att tänka på =). Så nu har vi en hel del att träna på, men det är bara roligt!

Mina grabbar =)

Gott nytt år på er lite såhär i efterhand =). *peppar peppar ta i trä* så ignorerade Messi raketerna detta året oxå. Har sån jäkla tur med det, vågar knappt säga det men det kommer smällar var och när man än går här i Svalöv och flera dagar innan/efter nyår men han bryr sig inte utan lullar bara vidare. Nyår spenderades dock i skogen först sen två korta kisserundor innan tolvslaget. Jag hoppas att han fortsätter vara så cool varje nyår, kan inte vara mer tacksam över det än jag är. Vet att många hundar är jätterädda och vissa människor har ju inte respekt nog att vänta till tolvslaget på nyår. 
 
Och påtal om knäppgökar, vi såg en från huset snett mittemot som skjöt raketer från balkongen(!!) Ni läste rätt, balkongen! Det va inga små smällare heller utan såna man skjuter upp i luften. Än är inte den sista idioten född. Dem hade enorm tur att inget hände, det hade kunnat gå riktigt illa. 
 
Hoppas att ni andra klarade er undan några incidenter oxå!
 
Mitt fina <3