Idag står städning på schemat, inte så kul tycker varken Messi eller matte ;). Men det ska göras. Vädret är lite bättre idag, det regnar iallafall inte så det blir nog lite slalomträning ikväll. Har lite pinnar man kan sätta upp i parken utanför oss, det funkar det med. Måste komma igång nu till kursstarten på måndag! Har varit lite dålig (rättaresagt ingen) agilityträning under sommaren så det ska bli riktigt roligt att sätta igång nu igen. Känns som att sommaren va över lite för fort bara.
 
Gammal bild från en agilityträning. 
 
Ha det bäst!
 
Nu börjar hösten snart, regn och rusk har vi haft hela dagen. Men det finns saker att se fram emot nu oxå! Nästa vecka börjar jag och Messi på fortsättningskursen i agility på måndagar. Kommer bli jätteroligt, får hoppas att vi har vädret med oss ^^. Sen om 2 veckor på torsdagar börjar Fredrik och Messi gå en "avancerad vardagslydnadskurs", fungerar inte allt i vardagen så kan man inte njuta fullt ut av sin hund.Han måste fortfarande träna på att koncentrera sig bättre bland andra hundar och inte dra så fort han blir uppjagad (eller skälla en massa). Så det kommer nog bli en jättenyttig kurs. Lite "back to basic" kan alltid behövas =). Och lite roligt att Messi och Fredrik får en kurs för dem, även om jag kommer hänga med och titta så får dem lite egen träning ihop.
 
Nu ska jag och Messi passa på att gå en runda mellan regnskurarna och åskan. Inte för att han bryr sig men jag har aldrig gillat åska. 
 
Mina fina grabbar <3
 
Ha det bäst!