Dags att köra o storhandla så fort pojkvännen vatt o tippat =). Vi har verkligen inget hemma så känns som det e dags =P.
Hade ridlektion innan idag, det gick bra. Mina djur e för söta tillsammans ibland, hästen böjer sig ner mot Messi o då ställer han sig på bakbenen så nosar dem på varandra, ser så gulligt ut =P. Ska försöka få en bild på det men inte helt lätt när det går så snabbt. O tur min häst e så snäll för Messi håller sig väldigt nära honom, men det verkar som dem gillar varann så =). Han går iaf inte så nära någon annan häst, då håller han stoort avstånd, vilket e bra för man vet aldrig vad som kan hända. Men vi e i princip alltid själva i stallet så det e skönt då kan Messi lulla omkring hur han vill =).
Nej dags att gå ut m min lilla gangster nu, snart ska vi köra =)
Ha det bäst!
Det e så stor skillnad på att gå med Messi nu som för ett par månader sen, nu drar han inte alls o det e sååå skönt!! Jo om där kommer en annan hund men inte annars.. Så nu e det mycket roligare o skönare att gå ut o gå, man slipper ju få armen avsliten. Han e så duktig när han går tätt intill min vänstra sida o man kan ha kopplet hängande utan att han försöker gå framför eller dra =).
Annars e det jättefint väder just nu, solen lyser ute, hoppas det håller i sig hela dagen =). Älskar solen. Får se om det blir en promenad med båda djuren när vi e i stallet =). Alltid lika intressant att gå med båda, hästen som lunkar fram o hunden som e alldeles galen så glad han e =P.
Snart e det helg igen, längtar =D.
Ha det bäst alla!
Helgen har sprungit iväg som vanligt, nu e det tisdag sen e det helg snart igen. Blev lite julpynt i helgen, förste advent i söndags ju =). Älskar att pynta, vi har dock inte så mycket pynt men ska åka o handla lite idag =). Messi älskar min tomte som hänger på väggen, den ser sååå himla rolig ut, men det e så tråkigt att man inte får dra ner den ;).
Hade supertrevligt i köpenhamn i lördags, julmarknaden va så fin o det e alltid mysigt att gå på ströget =).
Vaktmästaren va här i morse så tog en långpromenad med Messi, riktigt härligt väder idag =). Blir att åka till stallet nu sen hem o städa o kolla om det finns någon tvättid snart, känns som det behövs.
Hoppas alla haft en bra start på veckan =)
Man måste ju bara älska fredagar, har en rolig helg att se fram emot. Idag blir det att möta upp pojkvännen på centersyd för att inhandla ett par skor till mig (går runt med ett par ballerinaskor just nu, ganska kallt kan jag säga =P) sen hem o tvätta lite o senare ikväll blir det pizza o åka o kolla på en kompis som ska spela fotboll =). Efter det blir det att köra till lödde o lämna Messi hos mamma för imorgon ska vi till köpenhamn =D. Svalövs hyresförening bjuder på bussresa till köpenhamn och inträde på tivolit, det e julmarknad där nu =). Kommer bli så mysigt, längtar =). Sen söndag vet jag inte vad som händer, det återstår att se =).
Dags att göra sig iordning nu sen ska jag o Messi till stallet o direkt till centersyd efter det =)
Ha det bäst!
Riktigt trist väder ute så man känner sig ju inte så inspirerad att gå ut och hitta på nått direkt =P. Va i stallet i morse i vanlig ordning, Messi följde med som alltid, så kul och ha han med han e världens bästa sällskap i stallet ;). Ska börja min träning oxå med att ha honom lös när jag rider. Blir att gå med hästen först o ha honom lös sen sitta upp och rida en kortare tur. Har en jättebra grusväg precis utanför stallet som blir perfekt att börja med =). Annars e det inte mycket träning för oss just nu, mest "vardagslydnad" men ack så nyttigt ;). Nej får se till och sätta igång med träning mer, har mycket potential i min lilla gangster =). Han e så otroligt smart, ibland kan man nästan tro han förstår vad man säger =P. O ibland går det in genom ena örat och ut genom andra haha =P. Aja han e så go iaf min Messi.
Dags för oss att gå ut i det härliga gråa, dimmiga vädret nu, tur Messis svans alltid går i 190 oavsett väder ;)
Ha det bäst!
Snart blir det stallet för mig o Messi, idag ska vi hålla ridlektion för 2 små töser =). E så glad jag har min lilla vovve, han sprider sån glädje, den hunden viftar alltid på svansen =). Har suttit o kollat på kurser vi ska anmäla oss till så vi kommer igång o träna i grupp o får lite tips =). Tror det hade vatt bra för Messi oxå. Han har lärt sig ett nytt trick oxå, rulla, det va pojkvännen som lärde honom det =P. Behövs bara lite finslipnig så sitter det 100%.
Nej dags för oss att sticka nu =) Ha det bäst!
Haha aw Messi e så jäkla söt, han ligger o drömmer just nu, han jagar väl nått i drömmen för han gnyr o sparkar med benen... Så kul o lyssna på honom. Min lilla baby =).
Just nu står det kärleksmums o svalnar o som vanligt blir det dammsugning o diskning för min del. En Aussie kan håra ner en del ;). Fick även ett himla roligt samtal igår, så nästa måndag händer det grejer, mer om det då ;).
Härligt väder idag så när städet e klart blir det en promenad med Messi i solen =)
Ha det bäst!
Även denna helg har gått fort, shit va tiden går snabbt! Men så har vi oxå haft mycket o göra. I lördags va vi på ett nytt ställe o åt, Basilika i Landskrona, riktigt god mat o trevligt ställe =). Sen söndagen va Messis dag, då åkte vi till bokskogen o va ute o gick hur längesom helst. Va även massa folk där då dem hade anordnat en tipsrunda så blev bra träning oxå. Va ju massa andra hundar där oxå =).
Idag har det dock inte hänt så mkt, tänkte jag o Messi ska ut o cykla en runda nu, han älskar verkligen det =P. Sen blir det tvätta o städa o laga mat.
Hoppas alla haft en trevlig helg, ha det bäst!
Åh måste bara älska vädret! Hade en riktigt skön skogspromenad med Messi igår, vi gick i backar o på smala plankor över bäckar, bra träning, hehe märks ju dock konditionen inte e va den borde va =P. Messi hade iaf inga problem med orken, han sprang upp och ner för backarna och va allmänt tossig som vanligt =). Precis som det ska va, glad och lycklig hund. Blir en runda till skogen idag med, ska bara vänta på att Fredrik kommer hem så sticker vi =). Så tråkigt det blir mörkt vid 5 nu, känns som man inte hinner med nått. Men men så e det ju. Just nu skiner solen iaf o det e vi glada över =).
Har ju fyllt år oxå, fyllde år i helgen, hade en riktigt bra födelsedag =D. På lördagen då min födelsedag va åkte jag, pappa och Fredrik till Zoo i danmark, hade en jättetrevlig dag, sen på hemvägen åkte vi inom Entré i Malmö o shoppa liten =). O snälla mamma passa min baby under dagen =). Sen på söndagen va det kalas, typ 15 pers här o småbarn o Messi skötte sig helt underbart, älskade fina vovve <3. Så jag är nöjd, nu e det julen o se fram emot =).
Nej nu blir det dammsugning här hemma o diskning, ha det bäst!