Idag va det full fart på praktiken, snacka om att Messi älskar att va där! Han vet att när jag tar på mig ridkläder och vi går mot bussen så ska vi till praktiken. Och han e himla duktig på bussen, e så stolt över honom! (Dock får han ju sitta i mitt knä än sålänge så kanske e därför =P?) Men men duktig e han iallafall. Känns verkligen skönt att det funkar så bra att ha med honom där så han slipper va hemma hela dagen utan kan leka av sig med sin bästis Dixie, en Jack russel valp på 5 månader istället =).


Här e Messi och Dixie när dem försöker hjälpa till med att väga hösilage
till hästarna genom att hoppa i det (funkar tyvärr inte så bra men skoj
har dem =)

Min älskling <3

Älskar dig mer än ord kan beskriva Messi, du betyder allt för mig <3

Mobilen dog igår kväll, fick panik eftersom jag va mitt uppe i ngt så dör mobiljäveln!! Suck!
Så det blev att sticka direkt till centersyd idag för att fixa den där jag dem sa att jag kunde testa hemma med ngt nedladdningsprogram. Som tur va funkade det så nu lever mobilen igen =D. Dock har ALLTING exakt ALLT på mobilen raderats ='(. Hade sparat några speciella sms o bilder som nu är puts väck ='(. Det suger! Blev riktigt ledsen faktiskt när saker som betyder ngt försvinner =(. Men det får bli att skapa nya minnen!

Nu blir det stallet iaf sen kladdkaka när jag kmr hem =)

Körde med mamma, pappa och Messi till ett mysigt ställe i skogen där Messi fick springa lös. Han e jätteduktig på att komma när man kallar o håller sig till oss hela tiden vilket e jätteskönt =). E så stolt över mitt lilla yrväder, kunde inte fått en bättre vovve!


Fina Messi <3




Kan säga att det blåste väldigt mycket ute så han ser lite galen ut =P


Pappa o Messi =)


Full fart!


Jag o Messi =)

Mysig lördagskväll med trevligt sällskap =). Känns som om det börjar gå bättre nu, får hoppas, vill verkligen allt ska bli bra!



Fick bli en bild på mig oxå =)

Bakat kanelbullar, blev lite missbildade i formen men jättegoda =P

Praktik idag, helt okey, fick roliga sms som underhöll mig =).
Fick dock något mindre roligt med mig hem, min fina hund som
rulla sig i lera o sprang i vattenpölar hela tiden =(.

Såhär såg han ut efter 15 min, såg värre ut i verkligheten så matte va inte glad =(

Vovvarna har i alla fall jättekul o Göte tittar på dem hela tiden när dem yr omkring i stallgången =)


Nej nu blir det stallet snart sen får vi se om jag sticker till en vän ikväll, hoppas på det i alla fall =). Hoppas alla haft en bra start på veckan!



Kan man bli sötare??

Visst e han söt =D? Älskar dig Messi <3
Välkommen till jkmessi.blogg.se =). Kommer mest skriva om världens goaste fyrbenta lilla dunboll Messi som är en Australian Shepherd, och lite vad som händer mig när jag inte är med honom eller hos min häst Lukas =).

//Johanna