Åh det har aldrig vatt så skönt att komma hem som det va nu! Vi skulle åka till en ny skog, börjar gå på en stig som sen visar sig inte va en stig så vi går mitt i skogen, ingen aning om var vi ska eller var bilen e, det e helt geggigt överallt o det e vatten så skorna blev dyngsura, jag hade vita skor (trodde inte det skulle va så jävligt) dem e helt svarta nu. Jag som hade sett fram emot det så o så blir det bara skit =(. Vi va helt vilse o det börja bli mörkt så efter ett tag va det kolsvart i skogen.
Men, det fanns EN positiv sak som gjorde mig riktigt STOLT över min älskade lilla baby. När vi va som mest vilse o hade trasslat in oss fullständigt o det va kolsvart i skogen så skulle vi försöka gå tillbaka mot andra hållet o då börja Messi pinna på (hade flexikoppel) och dra åt ett håll så vi gick efter honom för han verka så övertygad om vart vi skulle, då kände vi igen några ställen vi hade gått på, o tro fan att min älskade, underbara helt fantastiska hund leder oss RAKA vägen till bilen. Tack gud för den hunden säger jag bara!! Han gick tillbaka exakt samma väg som vi kom från o han tveka inte en sekund på var vi skulle gå, o då kan det nämnas att vi hade vatt ute i 1,5 h genom snår, över bäckar o genom taggbuskar o över en stenmur, men min fantastiska hund ledde oss rakt till bilen. Att han klara det, jag e jätteimponerad!! Har inte tränat mkt spåra med honom heller men det e ju definitivt något jag ska testa. Så jäkla duktig han va. Min älskling <3 Så han fick en skinksmörgås när vi kom till bilen o massa pussar o kramar.
Så det va det positiva med den promenaden, annars va det fan bara skit =P. Alla 3 e helt slut nu ska jag säga, det blir inte den skogen fler ggr iaf...
Nu ska jag fortsätta med baconinlindad kycklingfilé i honungsmarinad med potatiskroketter till. Vi förtjänar lyx mat efter den turen ;)
Ha det bäst!
Vakna tidigt imorse så jag o Messi begav oss till stallet direkt =). Skönt ibland att komma upp tidigt o komma igång med dagen o spendera lite tid bara jag o Messi ;). Men jäklar va dimmigt det va, gick knappt o se vägen, får hoppas dimman lättar sen för i em ska vi till skogen o gå en riktig långpromenad jag, Messi o Fredrik =). Ska åka till en ny skog o se hur det e o gå där. Fick förresten vår nya soffa igår, åh den e jättefin o hur skön som helst att sitta i =D. Så jag e hur nöjd som helst för det.
Tycker det kan bli em nu så vi kan komma iväg =P. Men men dagarna brukar gå fort så det blir väl em snart.
Ha det bäst sålänge!
Ibland e det inte det lättaste att ha med ett jäkla busfrö i stallet. Messi va helgalen idag =P. Han välte ner alla grepar typ 700 ggr, drog omkull skottkärran som va full av skit (jättekul) sen jaga han katterna och sprang o hämta en jäkla gummistövel hela tiden som han aldrig har brytt sig om tidigare.. Det e tur han e så jäkla söt så man kan inte bli arg. Livet blir ju aldrig tråkigt med en Aussie iaf =P Nåja trots det så har jag alltid kul med min vovve.
Dags att sticka in i duschen nu o köra till malmö sen!
Wiie har hittat en snygg soffa som jag jättegärna vill ha så vi ska åka o kolla på den idag =D. Hoppas allt ser bra ut i verkligheten med så vi kan hämta hem den idag, just nu har vi en liten 2-manna soffa så lite trångt när det kommer hit folk. Jag fyller ju år snart oxå o då kommer det gäster så då vill man gärna ha en ordentlig soffa =P.
Messi o jag va på hundrastgården i arlöv igår medan husse va o släckte en brand här i svalöv. Efter det åkte vi hem till min mamma o åt lite =)
Riktigt härligt väder idag, här skiner solen. Visserligen blåser det jättemycket men känns som det alltid gör det. Sen får vi se vad som händer i em hur lång tid det tar med soffan, annars blir det sticka ut en tur i skogen =). Älskar när solen skiner, man blir mycket mer peppad att ta långpromenader då =).
Nu ska vi snart till stallet sen bär det väl av till malmö, ha det bäst!
Nu e det måndag igen, hoppas ni alla haft en trevlig helg, det har iaf jag haft =). Igår tog jag, Fredrik o Messi en tripp till kristianstad för att kolla på julmässan där. Va riktigt fint o bara älskar julstämningen. Visst e det lång tid kvar till jul men tiden går fort. Ska bli så himla kul o få julpynta hela lägenheten, tänkte pynta Messi lite oxå, vet dock inte om han kommer uppskatta det bara men tror han hade passat bra som Rudolf ;).
Har börjat komma igång mer med träningen nu igen, vilket Messi tycker e väldigt kul =). Även Fredrik tycker det e väldigt kul o va med o träna honom så det e roligt när man kan hjälpas åt o träna tsm =). Han håller på o lära Messi rulla runt nu, det går riktigt bra dem börja träna lite igår o det sitter nästan redan, min duktiga lilla älsklingsvovve <3 Så livet rullar på o det känns bra =). Messi fick ett nytt halsband o koppel av Fredrik oxå, vilken snäll pojkvän jag har ;). Så nu e min lilla bebis en riktig tuffing. O om jag får som jag vill idag så blir det en tur i em till järavallen eller ngt annat trevligt ställe o gå på =)
Nej nu e det dags att återvända till städningen, ha det bäst!
Då va det onsdag o man har redan hunnit med en del, vaktmästaren va här halv 8 imorse o skulle fixa lite grejer i lägenheten. Messi va jätteduktig o störde inte honom =P. Han e så fin min lilla bebis, e verkligen jätteglad att han anpassat sig så bra till lägenheten o att han trivs =). Idag blir det stallet nästan hela dagen, hovslagaren kommer vid 1 sen har jag ridlektion kl 3, då går vi alltid ut 1 h i skogen o Messi får hänga med, det tycker han e jättekul =). Han har börjat gå mkt bättre i kopplet nu oxå, drar inte alls lika mkt länge, bara om där kommer en annan hund eller så. O det e väldigt skönt ska jag säga för ibland höll man på o bli tokig när man va ute o gick m honom =P. Men men han förbättras o det e det viktiga =)
Sen blir det tacos ikväll, lite mitt i veckan lyx för oss =P. Efter det ska jag färga 5000 pastiller gröna till pappa, haha vilka uppdrag man får ibland =P. Men nu e det dags för en promenad för mig o Messi, svinkallt ute o blåser gör det så blir halsduk o vantar =P
Ha det bäst!
Idag har jag o Messi vatt i malmö, hälsat på pappa o pojkvännen samt fixat naglarna (ja inte Messi då förstås =P). Men han fick sitt roliga oxå, va i hundrastgården så han fick leka med en annan vovve, jäklar va dem sprang hela tiden =P. Kul hade dem iaf. Så roligt att få se han leka med andra hundar oxå o inte bara matte. Messi va iaf härligt trött när vi kom hem och lade sig o nanna direkt, skönt! Så det ska va när man kommer hem ;). Nu e det dags att gå ut igen, tänkte ta en lite längre tur i väntan på pojkvännen som e på brandövning till halv 9. Men jag o min älsklingsvovve klarar oss alldeles utmärkt själva sålänge =).
Imorgon blir det till malmö igen, får se om vi kör inom en hundrastgård då med o hoppas på att där e en annan trevlig hund han kan leka med =).
Nej dags att gå ut nu, ha det bäst!
Så har denna veckan oxå gått, hjälp vad tiden går snabbt... Förkyld har man oxå blivit, känns som det är väldigt många som e förkylda nu =(. Så därför tänkte vi ta det lugnt i helgen, men som vanligt blir det inte som man tänkt sig. Ikväll blir det fest i staffanstorp (av alla ställen) o imorgon blir det tacokväll hos oss med typ 12 pers. Blir en del matlagning för min del =P. Känns som en spännande kväll med 12 pers i lägenheten + en Aussie o massa mat på bordet. Känns som en cykeltur med Messi innan folket kommer e helt rätt =P. Men det kommer säkert bli jätteskoj, bra socialträning iaf =P.
Nej nu ska jag dammsuga sen ska jag o Messi till stallet, riktigt härligt väder ute, svinkallt men solen skiner o då blir man glad =D
Ha det bäst!
Blää för detta vädret =( Vad hände med solen? Aja det e väl hösten som kommer nu. Fast det finns positiva saker med hösten oxå, för snart fyller jag år =D 5e november smäller det. Hihi längtar, blir spännande o se vad Messi ger mig ;).

Vi försöker iaf göra det bästa av detta vädret, vi har bakat kanelbullar (Messi va väldigt snäll o åt mer än gärna upp alla smulor som trillade ner, allra helst pärlsockret, tur man har en självgående dammsugare) och vatt i stallet samt städat igen... Yes ni vet ju en blöt Aussie kan smutsa ner xD.

Nåja att mysa inne e inte fel det heller, men solen uppskattas den oxå så fär hoppas den kommer fram snart =)

Ha det bäst!
Idag har jag och Messi vatt effektiva (han måste såklart räknas med ;) ) vi har hunnit med stallet, träffa Therese, va på centersyd, åka till Borgebykryddgård samt städa massa och nu lagas det mat här hemma i väntan på Fredrik =). Tänkte vi skulle ut o mata ankorna sen, Messi tycker det e himla kul ;). Känns som det behövs uppdateras lite mer här nu så fler blogginlägg kommer! Lite skärpning från min sida alltså ;)

Ha det bäst!
Det va ett tag sen man va här inne o skrev, men det har vatt mycket o göra sen sist... Numera bor jag o Messi i Svalöv med Fredrik (min kille) i en lägenhet. Tycker Messi har klarat bytet jättebra, märks han vant sig mer vid lägenheten nu =). Sen va det ju MH-testet i lördags, gick över mattes förväntningar (har ju en tendes att bli något nervös om man säger så xD).

Annars har vi det bra, har legat nere med träningen nu ett tag men tänkte bli medlem i Svalövs brukshundklubb oxå så man kan träna här, dem har jättefina hinder o Messi älskar ju agility =).

Nej nu ska vi sticka till stallet jag o min lilla gangster sen blir det hem o städa så här e fint när husse kommer hem ;). Tror Messi tycker det e skönt att slippa va ensam kille faktiskt ;)

Ha det bäst sålänge!