Underbart skönt med studiedag, och Messi va glad åt det också för han slapp va hemma själv så länge som han brukar på onsdagar. Hann även klippa mig, ta körlektion och träffa en vän så det blev en bra dag =). Och jag och Messi har förstås varit ute i snön lekt, han älskar verkligen snön och käkar gärna den också (brr kallt för stackars magen), och fryser gör han inte heller vilket är skönt =). Längtar tills jag kan ladda upp bilder, lyckades faktiskt ta några där han va stilla som jag tror blev ganska bra =P. Har ganska precis kommit hem från stallet, både Messi och mamma var med så det va mysigt =).

Ska käka lite nu tänkte jag sen blir det en promenad i snön med vovven =)
Har köpt en agility tunnel till Messi =). Han tyckte det va superskoj och springa i den, blev dock liiite för ivrig ibland och vänta inte på min signal men det tränas bort =). Det viktiga är att han verka tycka det va jättekul i alla fall och han va inte rädd för den =P. Lite skoj att ha hemma och kunna träna på ibland =). Han fick också en ny mat- och vattenskål samt lite godis. Ska lägga upp bilder snart men det va ju det här med sladden som jag såklart glömde ta i helgen också =P. Jag är en extremt förvirrad människa kan man lugnt säga =P.

Hoppas ni haft en bra måndag, nu ska jag dra vidare!

Vakna 9 idag, inte skoj när man kommer hem halv 4 på morgonen =(. Aja får försöka ta en liten tupplur när jag kommer hem till sandskogen =P. Hade riktigt trevligt igår, blev mycket roligare än jag hade väntat mig. Började med förfest vid 8-9, med dem trevliga töserna, Andreá, Linneá, Sofie, Fanny och Frida. Käkade tacos och snacka skit =). Sen drog alla utom Frida (som skulle hem till pojkvännen sin ;) ) till Slagt. Sjukt mycket folk men fan va kul vi hade! Tack tjejer för en roligt lördag/söndag! Detta får göras igen ;). Och tack pappa för att vi fick va i din lägenhet =).

Nu blir det frukost, hej sålänge!

Vill ge ett stort tack till Jeanette och Kent som gjorde att den finaste, underbaraste, mest glada lilla Aussie kom in i mitt liv. Tänker tillbaka på vilken tur jag hade som av en ren slump kom in på er hemsida och fick kontakt med er. Kunde inte ha valt ett bättre ställe att köpa hund från! Goa människor som tog väl hand om valparna och gav dem en bra start i livet. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan Messi, utan hans eviga viftande på svansen och glada humör. Han får mig alltid att må bra, är jag ledsen tröstar han mig, är jag glad delar han min glädje. Alltid är han med på noterna, lika glad varje gång. När helst livet krånglar till sig för mig (som det så väl gör när man är 18 år och lite naiv ibland) så finns han där. Värmer platsen bredvid mig i sängen, lägger nosen mot min kind, ger mig en blöt puss och säger att allt kommer bli bra matte inte ska du va ledsen. Så mycket glädje jag får av honom, för visst är det kul man ska ha med sin hund. Vi har roligt tillsammans och det va precis så jag ville ha det när jag skaffade Messi, vi skulle helt enkelt ha roligt tillsammans och det stämmer verkligen att hunden är människans bästa vän. Messi är min bästa vän på fyra tassar och jag älskar honom mer än jag trodde jag skulle göra.

Ska lägga upp lite bilder här så fort jag har fått sladden till kameran av pappa. Lyckades ta några i snön men inte helt lätt att få några bra bilder när han springer runt i 190 =P. Haha tosse hund är vad han är...

Inatt ska Messi få stanna kvar hos mamma och Elina för jag ska ha tjejmiddag i pappas lägenhet sen ska vi vidare till Slagt så det blir första natten utan min vovve. Kommer nog gå bra, hoppas på en rolig kväll/natt men fram tills dess så ska jag och Messi mysa, träna lite och va ute i snön och ha skoj =).

Ha en trevlig helg ni som läser detta =)
Usch vilken stressig dag, hade nationella prov i svenska imorse, tror det gick bra. Kom hem lite tidigare så Messi va ju glad i alla fall =). Sen gick vi till stallet och fick skynda som fan för och bli klar (fattar inte hur min häst kan skita och kissa så mycket!?) aja hem sen och ge Messi mat (kan säga att han va hungrig då, blev lite senare än vanligt). Nåja nu sitter jag här och min vovve ligger vid mig så fint och vaktar =).

Va på begravning igår, min farmors pappa har gått bort. Otroligt sorgligt men va ändå fint. Aldrig kul att gå på begravning men någon gång händer det ju. Nej ska inte prata om sånt tråkigt mer, man blir bara deppig =(.

Ha det bäst alla!
Japp tror jag bestämt har en hammare i huvudet. Hade jättetrevligt igår, riktigt roliga människor så skoj hade vi =). Tog bussen hem någon gång på natten för att ta hand vovven. Hann dock sova några timmar innan han väckte mig halv 8. Härligt. Jag va absolut inte trött då =P. Aja så är det väl att ha hund, han vakna inte 6 i alla fall, tur va det! Nåja det va bara och stiga upp, ut med Messi, sen göra mig iordning för riskettan 10.30. Även det väldigt härligt. Sen hem, sticka direkt till stallet, hem igen, ut med Messi, äta och nu sitter jag här. Tänkte gå en liten längre runda med honom nu så vi kan lägga oss tidigt tidigt idag =P. Får hoppas han sover ända till larmet ringer 05.46. Ännu en härlig sak.

Blev ingen utställning för oss då jag var tvungen att gå på riskettan som var obligatoriskt, men det blir kanske till våren =). Hoppas det gick bra för dem som var där! Får väl läsa det på bloggarna sen =).

Hoppas alla haft en trevlig helg =)
Har kommit på att jag är otrolig dåligt på att passa vissa tider ( tex busstiderna) missade bussen 19.02 så får ta bussen 20.02 istället. Ska till Bjärred och träffa lite vänner =). Blir nog skoj. Inte för skoj bara när man ska upp tidigt nästa dag =P.

Messi hängde med ut när jag red med en annan tjej i stallet. Mamma var också med och hjälpte mig ha koll på honom =). Så otroligt duktig han va! Blev ju ingen jätterunda eftersom han är så liten men skoj hade han iaf! Tyckte det va hel ball och höll sig på jättebra avstånd från hästarna. Känns som det kommer funka jättebra att ha med honom när jag rider som är tanken =). Kommer bli riktigt härligt att ta honom och hästen på långturer när han blir större =). Märks att han verkligen älskar att få va lös och hänga med flocken =).

Nej nu ska jag avsluta här så jag är redo till nästa buss och inte missar den =P.
Ha en bra helg alla!

Messi kliar sig mer än vanligt för tillfället. Tror han behöver ett bad och smörjas in lite =P. Ska försöka hinna bada honom till helgen, han har nog en hel del skit som behöver tvättas bort. Blir spännande och se hur han reagerar eftersom han inte badat förr :P. Aja det ska nog gå bra =).

Nu ska jag för en gångs skull sätta mig och kolla lite på tv =)

Har så fruktansvärt ont i magen, usch vet inte vad jag ska göra =(. Tur jag har min fina underbara vovve som gosar med mig. Känns väldigt bra att han fortfarande är så lugn och mild i sitt temperament, märker inte alls av någon trots på honom än i alla fall (vågar man säga det =P?). Hoppas han fortsätter vara så snäll och mild som han är. Klart han har sina sidor också men det har väl vi alla? Kan också säga att jag är otroligt glad att han följer med mig till stallet och han är inte ett dugg rädd för mörkret så han traskar på som ingenting när vi går genom skogen när det är helt svart ute, tur han är så lugn för jag tycker det är jätteläskigt =P. Då känns det bra med lite sällskap =).

Nej får väl ta ut Messi på en promenad nu innan han kissar här inne, hej sålänge!
Yes lilla pappsen fyllde år i söndags, grattis till honom på hans 40-års dag! Samtidigt som MFF vann SM-guld, bra födelsedagspresent kan man säga. Fast vi ska överraska pappa med en annan sak som han inte vet om än som jag tror han kommer bli jätteglad över =).

Så grattis till dig världens bästa underbaraste pappa, älskar dig jättemycket och du betyder allt för mig! Vi har alltid roligt tillsammans och du ställer alltid upp för mig när jag än behöver det! Du är guld värd för mig och jag skulle göra vad som helst för din skull. Kunde inte fått en bättre och snällare pappa än dig. Jag ser upp till dig oehört mycket och kunde inte vatt mer stolt över dig än jag är! Du är värld det bästa som finns och jag hoppas att du alltid kommer att få va lycklig och må bra för det förtjänar du. Så Daddy, I love you <3

Puss & Kram till min pappa <3 
Öppet hus klockan 3 sen får vi se hur länge det fortsätter =). Bros väl på lite när folket kommer. Ska städa det sista nu sen blir det stallet sen hem igen för att göra sig iordning. Måste hitta laddaren till kameran oxå så jag kan ta massa bilder =).

Hej svejs sålänge!
Försöker hitta/göra en snygg design men lyckas inte riktigt, komplicerat det e med alla koder o grejer =P. Aja, någon gång lyckas man väl =) 
Jo man kan säga att det har hänt väldigt mycket idag. Klockan 4 imorse väckte Messi mig o behövde gå på toa (jättekul) då visade det sig att han va dålig i magen... Sen somna vi om igen vid halv 5 sen upp halv 6 då kräkte han så jag skulle ta ut honom eftersom han behövde göra fler behov, vad händer då? Jo jag tappar fotfästet i trappan o trillar ner, landar som tur va bra så jag bröt inget o fick inte mer än ett svullet knä. Vid den tidpunkten frågade jag mig själv va fan jag har gjort för fel o hur jag kan ha sån jävla otur!? Jo tack grattis på födelsedagen Johanna, härlig start på dagen. Sen ut m hunden sen fick vi sova en stund innan jag fick morgon present o frukost på sängen =). Kan säga att det gjorde att jag blev på mycket bättre humör igen. Efter det blev det en hel dag med pappa på Centersyd o en massa shoppande, ska lägga upp bilder sen =).

Stackars Messi e fortfarande dålig i magen, blir så jä**a orolig eftersom vi reden vatt på djursjukhuset en gång... Men han e pigg i alla fall så det är ett bra tecken! Han är förhoppningsvis bara lite allmänt kass i kistan...

Nej nu ska jag gå ut med Messi sen hänga in tvätten, härlig fredagkväll (eller inte). Nåja jag har haft en helt underbar dag med pappsen, lika roligt som alltid, fantastiskt människa det där, min pappa. O mamma, tack för den fina morgonstunden!

Ha en trevlig helg allihopa!

Sista dagen som 17 idag då. Nu e körkortet närmre o annat spännande kommer hända =). Kan knappt fatta hur fort tiden gått... Tänk så längesen det va jag kissade på min stackars pappa när han skulle byta blöja, bet honom i axeln när han skulle hämta mig på dagis o så längesen det va mamma hällde Messmör i min välling (kan ni tänka er så fet jag va när jag va liten??) o när hon körde runt mig i timmar i barnvagnen i alla koloniområden... Nu står jag här o ska ta student till sommaren, håller på o tar körkort, har häst o hund samt jobbar. Vet inte var tiden tog vägen men än sålänge har den vatt fylld av både roliga o sorgliga minnen. Hoppas på en riktigt bra födelsedag imorgon sen blir det släktkalas på lördag =).

Ska fortsätta städa nu så allt e fint till helgen =). Blir en heldag med pappa imorgon sen får vi se vad som händer =)

Kram på er alla sålänge!