Hade en jättetrevlig upplevelse i stallet innan idag. Messi hängde ju med som vanligt, dock bestämde han sig för och rulla sig i hästskit idag. Det luktar ju fantastiskt gott i hundpäls (inte för det luktar gott annars men ni fattar). Och jag tyckte jag fick bort lukten när jag tvätta honom men det tyckte inte husse när han kom hem haha :p. Det blir inte mer av den perfymen för Messi iallafall ;). Sååå oskyldig ;)

Helgen går alltid så fort. Imorgon e det en ny vecka och nya saker som ska fixas. Ska handla/planera inför min 20 års fest, ridlektioner, färga håret och träna med Messi e några saker som står på listan :). Hoppas alla har haft en trevlig helg :). En bild från stallet häromdagen, mina älsklingar;

Oj det va inte igår inte. Men nu blir det bättre med bloggandet, kan blogga från mobilen nu oxå. Hoppas alla haft det bra. Just nu e det ju lördagkväll o vi e bara hemma o tar det lugnt faktiskt :). Messi o jag va ute o sprang på stubben häromdagen, haha bonden i traktorn måste trott jag va lite galen ^^. Men jag älskar ha kul med min vovve. Nu ska jag fortsätta njuta av lördagskvällen, hoppas ni gör det samma :). Lägger in en bild på min gangster :)