Skönt med lite långledighet, känns lyxigt ;). Jag ska ju dock dela ut reklam i helgen i vanlig ordning så blir ju inte direkt ledigt då men men. Började dagen med att åka tidigt till stallet, skönt med alla iskalla kastvindar i ansiktet (not). Sen snöar det ju såklart lite oxå, varför inte liksom det e bara slutet på mars ju ;). Nej nu blev det lite negativt här, värmen o solen kommer snart!
 
Tänkte träna in lite moment till Rallymixen idag, blir lite småpass här hemma, känner inte för att va ute mer än promenaderna, just nu ser jag snön yra runt där ute ^^. Annars händer det inte så mycket i påsk för vår del iallafall, får se om det händer nått kul i helgen.
 
Hoppas alla har en trevlig påsk =)
 

Igår va träningen på ett nytt ställe, med nya hundar, vilket gav en lite mer okoncentrerad Messi till en början. Mot slutet så lyssna han dock riktigt fint och det är så kul att se hur mycket han har utvecklats på så kort tid :). Är väldigt stolt över min hund, även om vi har en lååång väg kvar innan allt sitter.

Vi gjorde en liten bana med skyltarna från rallymix sen på slutet, gick faktiskt bra, matte som klydda till det lite bara ^^.

Idag blir det mest att ta det lite lugnt, tänkte gå en lite längre promenad nu men vi kommer nog vila lite från träning :).

Kursen igår blev inställd, men idag kör vi på! Solen har valt att titta fram idag också, hoppas det sköna vädret fortsätter till ikväll (och långt framöver). Nu måste ju bara våren komma!
 
Ska bli kul och se vad vi ska göra på kursen ikväll, behöver lite inspiration för att träna honom att koncentrera sig och hålla sig lugn bland andra hundar. Förra torsdagen när vi va på Rallymix så va jag riktigt stolt över honom, han lyssnade mycket bättre än han gjort innan och Messi visa verkligen att han tycker det är kul att träna. Tränar vi hemma hoppar han bokstavligt talat på stället för han blir så ivrig ;).
 
Vi får se, hoppas på bra focus ikväll och att vi har roligt iallafall =)
 
Solen har valt att visa sig idag, det uppskattas!
Denna veckan har vi 3 kurser att gå på, idag blir det avslutning i Rallymix projektgruppen, imorgon blir det Inkallning/samarbete, och på onsdag Rallymix. Så man kan verkligen säga att veckan sätter igång i full fart =). Ska bli kul att se om jag märker någon skillnad på honom på onsdagskursen. 
 
Nästa vecka börjar förhoppningsvis Agilityn, känns riktigt kul med så många projekt på gång =). Dem övriga dagar vi inte har kurser ska vi inte träna så "allvarligt" eftersom det blir rätt mycket nu i början. Nästa vecka blir det Inkallning/följsamhet på tisdagen i Lund, Rallymix i Eslöv på onsdagen och Agility i Lödde på torsdagen. Så kommer det va i 3 veckor sen är Inkallning/följsamhet kursen slut och då kommer det bara va Rallymix och Agility.
 
Hmm, blev kanske lite rörigt att förstå, men som sagt, känns riktigt roligt att det händer lite nu. Va väldigt längesen vi höll på med Agility oxå så det ska bli skoj att komma igång. Vädret har ju inte riktigt tillåtit det med alla snö o skit... Får hoppas att våren är påväg nu, solen tittar fram lite idag iallafall =)
 
Hoppas alla har en bra måndag!
 
 
För ett bra tag sen när vi träna lite Agility =) Måste verkligen ta tag i att träna slalom alltså..
 
 
Kursen ikväll blev framflyttad till nästa vecka istället så vi tränar lite extra på egen hand idag och ser fram emot nästa vecka =). Får se om kursen imorgon blir av, hoppas på det!

Idag har vi hunnit med en hel del, vatt i Malmö o fixat naglarna, träffa pappa och husse, vatt i stallet och givetvis gått promenader i det härliga vädret =). Älska sol!

Hoppas alla haft en bra start på veckan =)

Idag har vi faktiskt haft lite slappelördag, skönt och ta det lugnt. Möblerade om en himla massa igår och städade själv så va helt slut efter de, att flytta en soffa själv e inte alltid helt lätt =P. Så idag har det bara vatt promenader, stallet, sortera reklam (delar ut reklam på helgerna), och gjort en jättegod middag, fläskfile och nudelwok =).
 
Snart blir det läggdags, känner mig redan trött haha...
 
Hoppas alla haft en bra lördag!