There are so many people out there who will tell you that you can't.
What you have to do is turn around and say "watch me".

Dålig uppdatering igen... Inte bra, inte bra ;). Har haft så sjukt mycket och göra bara. Va ju praktik i fredags för mig och Messi, va ju typ 3 veckor sen sist. Men han hade definitivt inte glömt var bussen leder oss =P. Haha han satt och trampade på stället och drog som fan när vi hoppade bussen =P. Han älskar verkligen va där, så jäkla kul att se =D. Blir så glad när min älskling är så lycklig =D¨.

Men nu till något annat...

Känner att jag behöver massa nya kläder, är så sjukt trött på mina gamla tråkig plagg =(. Ska spara så mycket pengar jag bara kan sen köpa något litet, man är ju lite snål också =P. Har i alla fall köpt 2 tröjor och ett par jeans nu nyligen (inte illa). Älskar mina jeans (ni vet dem som Gina tricot har på sina reklamblad?). Men måste ha meeeer kläder, hehe älskar shoppa =D.


Inte den bästa bilden på kläderna men den ända jag har för tillfället =P.
Mina nya jeans och en ny tröja =).


Inte jättenya kläder men dem är inte tråkiga i alla fall ;). Hihi och Messis lilla huvud <3

Borde verkligen ta tag i engelskan och göra den nu... Hehe snart i alla fall ;).

Hoppas alla haft en bra helg, Måndag imorgon ju (woho). Hatar när helgen tar slut =(.

Kram på er alla!

Kom hem från stallet för ca 30 min sen, Messi följde ju med men fick inte så mycket motion där så jag bestämde vi skulle ha snöbollskrig i trädgården innan vi gick in (jag kastar snöbollar, han hämtar =P). Hehe Messi tycker det är superkul =P. Han blir väldigt pigg av det om man säger så =P. Men nu ligger han nöjt vid min sida så det är skönt, ska tvätta av sminket och lite sånt sen ska vi lägga oss =). Upp tidigt imorgon ju och har sovit så lite sista tiden =(. Men men, fler snöbollskrig lär vi ha i alla fall =D.

Godnatt på er =)

Då har skolan börjat på allvar nu, woho... Snackade med min mentor idag, eftersom jag inte gjorde så mycket på matte b förra terminen har jag nu en termin på mig att läsa igen allt från början, jaa va skoj =D (eller inte!). Blö så nu ska jag åka in imorgon då jag egentligen skulle haft praktik för att sitta och ha matte istället =(. Samt göra lite uppgifter i andra ämnen som jag inte hunnit göra. Vill ju ändå ha bra betyg =). Sista terminen nu sen studenten till sommaren ju!! Ska bli spännande =). Har dock ingen aning om vad jag ska göra... Aja det får jag se sen =).

Har bakat en tigerkaka idag, gjorde den lite snabbt innan jag och Messi ska till stallet, vilket vi ska om typ 10 min =). Så jag måste byta om nu! Hej svejs =)
Hemma igen från stallet nu. Messi var jättekonstig, han brukar alltid va så duktig när vi är i stallet men idag höll han på och pep hela tiden och gnällde och hade sig... Konstigt. Fattar inte vad felet var heller, han är lika pigg och glad som vanligt. Nåja, inget fel på honom ju, han hade väl bara ett ryck eller nått... Eller så har han blivit ännu mer mammig plötsligt eftersom han gnällde så fort jag gick iväg en bit. Aja får se vad som händer imorgon, han ska ju med till stallet då med =). Min lilla hästhund <3. Nu är han i alla fall helt däckad, skönt är ju det =P.


Nu blir det duschen för min del, sen våfflor när mamma kommer hem =D

Blä nu är lovet slut och skolan börjar igen ='(. Tråkigt tråkigt! Har haft ett jättebra lov, längtar redan till nästa lov =P. Blir lite jobbigt för mig och Messi att ändra dygnsrytmen, har ju varit sena nätter, sena morgnar, nu blir det tvärtom =(. Aja det ska nog gå bra i alla fall =).

Hoppas ni haft en bra start på veckan! Nu ska jag och min tosse hund till stallet =).

Va i Vikhög med mamma och Elina häromdagen, där är så sjukt fint ut! Dock ser det bäst ut på sommaren, då kan man ju bada och sånt också ;). Där är inte så mycket liv ute nu men nog så mysigt att gå där i alla fall =). Lägger in lite bilder från när vi va där =).

                                                          Mamma och Elina =)


Havet =)


Michelingubben (jag) och Messi =)


Mamma =)


Jag, Messi och Elina =)

Så det va bilderna från den gången, nu ska vi till stallet, snöar jättemycket ute =(. Precis som om det inte räckte med snö! Får hoppas det går att köra dit, mamma och Elina ska ju med så då får man skjuts =D. Skönt.

Ha en bra dag =)

Har nu betalt in medlemskap där så vi får utnyttja träningsbanan, dock mest till lydnad nu innan han är 1 år =). Men det blir kul ändå. Har också anmält oss till en fortsättningskurs som förhoppningsvis startar i slutet av mars, dryg väntan men aja =). Känns bra att jag i alla fall tagit tag i det nu, behöver bli lite ordning på oss =P. Sen är det väääldigt skönt att det ligger så nära, kan se hundklubben om jag kollar ut genom fönstret på ovanvåningen, härligt =D. Tar bara 2 min och gå dit, max 5 ;).

Ser framemot framtida träningar där, men det får bli en annan dag, nu ska jag och Messi ta en sväng runt kvarteret, hej sålänge! =)
Nu kommer lite bilder från när vi va i Arlöv =). Hehe Messi tycker det e superskoj och busa i snön, varav lite små galna bilder ;).


Messi på kullen, hehe blåste lite och han springer så fort så ören står
rakt upp =P


Önskar jag hade fotat lite närmre, han står riktigt fint där =)


En Labrador han lekte med =)


Haha muppar... Pappa och Elina till höger...


Hehe man måste digga tungan ;)


Mamma och Messi =)


Men matte är ändå roligast och springa till ;)


Mitt hjärta <3

Nej, resten av bilderna får komma upp en annan dag =P. Det blev en hel del... Men den som spar han har ;).

Va hos en kompis inatt, Messi tyckte det va en väldigt konstig tid när matte kom hem 5 på morgonen, men har man kompisar som jobbar alla möjliga tider så har man ;). Stackaren trodde det va morgon och dags att piggna till men icke sa matte, det va dags och lägga sig igen =P. Tur jag har en så underbar hund som sov länge sen, men han va väl trött han också, han sover inte riktigt lika bra när jag inte är hemma, men det är klart, brukar man få sova i mammis säng och sen plötsligt ska sova på golvet så blir det lite tokigt. Så nöjd va han när jag kom hem igen, min lilla toke <3.

Nej nu ska jag ta ut mina havrekakor ur ugnen, resten av familjen verkar lite sugna ;). Sen ska jag och Messi ta en promenad sen blir det fan sängen, haha =P.

Hoppas ni alla fått en bra start på det nya året och att ni med hundar klarade er någorlunda undan smällarna! För oss gick det bra, Messi reagerade inte att dugg, hade ju också tur att vi lyckades undvika smällarna ganska bra =). Hoppas på att nästa nyår går lika bra!

Ska lägga in lite galna bilder på Messi sen från när vi va i Arlöv =). Hehe han ser för go ut alltså.

Nu ska vi ut på en promenad, hej sålänge =).