Har en sånhär stående i frysen just nu ;),
Hmm lite snett men men ;) Chokladig cheesecake =)
Sitter o skriver planer inför sommaren, Messi ligger o nannar bredvid mig, o solen lyser ute, helt underbart =).
Har haft en riktigt mysdag idag, Messi har vatt riktigt gosig o hade han fått bestämma hade han helst suttit i mitt knä hela tiden ;).
O just det, disktrasan e hittad, den låg bakom fåtöljen i vardagsrummet.. Hmm vem kan ha lagt den där ;)
Solen lyser =D. Det e så härligt, hoppas nu det håller i sig bara. Känns som man behöver lite värme och ljus ;). Om nu vädret väljer att hålla i sig kanske vi åker o badar i em. Messi älskar ju verkligen bada. Imorgon e det fredag, ser verkligen fram emot helgen. Massa som händer =).
Håller precis på att ändra om lite här hemma, Messi e jättesnäll o vill så gärna hjälpa till. Disktrasan försvann innan o jag tror nog jag vet vem som kan ha gömt den ;).
Nej dags att återgå till städandet så man blir klar o kan gå ut i det fina vädret =)
Ha det bäst!
En solig dag förra året =)
Åkte till skogen med Messi innan idag, hittade ett nytt fint ställe att gå på =). Där va några backar som lär bygga muskler om man säger så =P. O Messi va så glad, han for runt o kastade sig fram i all terräng som får matte att sätta i halsen ibland. Smidig e han iallafall... Låg en del stockar över vägen oxå, o jäklar hoppa högt kan han med =P. Älskar min lilla vovve, ibland e det bäst så, bara han o jag i skogen på långpromenad =).
Ska få upp lite bilder från promenaden oxå, måste ju först smsa dem till min pojkvän som sen får ladda upp dem =P.
Hoppas alla haft en bra onsdag =)
Fick en spårlina för ett tag sen, har dock inte använt den till just det än, men den funkar bra till annat oxå =). Kör inkallning i "störande miljö", jag känner mig säkrare med linan, Messi vet ju inte om att den e där. Har tränat när det gått hundar förbi osv, änsålänge har han lyssnat. Annars älskar han ju andra hundar och vill gärna springa fram till alla. Men det blir väl bättre nu med träning =). Sen om vi tränar nått e han ju mer koncentrerad på mig oxå.
Gick även en mysig lång kvällspromenad igår, har hittat ett nytt jättefint ställe att gå på =).
Idag e det lill-lördag ett steg närmre fredag och helg =)
Hatar detta vädret =(. Vill ha sol och sommar nu! Inte massa regn, moln och kallt väder. Idag blir det bara en massa städ, man känner dig inte jättemotiverad att gå ut så mycket i detta vädret. Skulle dock va kul att åka till skogen o gå där, lite roligare än att bara gå runt i dem vanliga kvarteren. Får se hur det blir. Tänkte få till ett litet träningpass iallafall, kanske lägger ett spår. Hmm många frågetecken just XD.
En sak vet jag iallfall, det e att jag ska kolla när pojkvännen spelar innebandy ikväll och försöka få honom till att åka till gymmet på brandstationen med mig (han måste vara med då), vill börja träna lite nu =).
Haha min lilla sötis =)
Ha det bäst!
I helgen va det ju midsommar i fredags, sen i lördags va vi i landskrona o gick vid havet sen kollade vi runt på en liten marknad, Messi fixar det jättebra, han bryr sig inte om ljudet från karuseller och annat utan ignorerar det bara så det känns bra =). Han e ju dock rätt trött i huvet när man kommer hem efter att ha varit bland massa folk.
Sen i söndags va vi ute o åt med min pappa, alltid lika trevlig att få träffa honom =). Han e världens bästa pappa ;).
Messi vid havet =)
Någonting plaskade i vattnet ;)
Snart ska jag börja med maten, väntar bara på husse som ska komma hem =)
Hoppas alla haft en bra måndag =)
Min stora älskling har laddat ner bilder från Iphonen till datan så nu kan jag äntligen lägga upp lite bilder här =). Blir såå mycket roligare att blogga (och att läsa) då!
Hoppas alla hade en trevlig midsommar, det hade vi =). Hade vänner över och vi käkade en himla massa o hade jättetrevligt =).
Så nu ska vi se om vi kan få upp lite bilder =).
En bild för ett tag sen när vi va nere vid havet i Landskrona =)
När Messi badade vid sjöarna =)
Sjöarna =)
Och en bild från när mina grabbar cyklade 1 mil =). (5 km till torp, 5km tillbaka)
Då va det en trött Messi som kom hem ;)
Det får räcka med dessa bilderna just nu, fler kommer =).
Ha det bäst!
Idag blir min fina älsklingsvovve 2 år, o alla hans syskon såklart =). Så ett stort grattis till dem! Messi ska få massa gottis att unna sig med nu ikväll =)
Det känns som igår när vi hämta hem min lille buse =). Tiden har gått så fort och vi har haft så roligt. Älskar min hund så otroligt mycket. "Lilla" Messi <3.
Ha det bäst!