Ungefär så har dagen sett ut =). Blev stallet på morgonen innan jobb sen hämta pappa mig på jobb så hade vi lite skoj som vanlig, älskar dig pappa <3. Mamma har passat Messi under dagen, kan säga att han va gaaanska så speedad när jag kom hem =P. Men tack snälla mammsen för du tog hand om honom =). Har vatt en ganska bra dag tycker jag, "hit" sitter väldigt bra på Messi nu, han kommer fort fram till mig och sätter sig fint på min vänstra sida "duktig vovve". Även att han ska ligga ner när jag går iväg funkar bra, behöver dock finslipas men han e  ju bara 5 månader XD.

Hoppas alla haft en trevlig helg, nu ska jag ta itu med mitt lilla monster!
Dålig uppdatering igen... Har hänt så mycket att jag inte hunnit skriva ner allt, får försöka bättra mig så här finns något mer än gamla inlägg att läsa =). Ska jobba nu i 5 timmar sen får vi se vad som händer =).
Hemma igen efter en lyckad körlektion =). Ända jag skulle tänka på va att jag skulle bromsa lite hårdare i början... Känns som jag ska klara det =). Blir att öva på att parkera och sånt nästa lektion. Hoppas det går lika bra då =). Trevlig lärare också så det känns bra =).

Stallet nästa stopp! 
Lyckad dag med bra inköp =). Blev dock inget Center syd men lite grejer på Hööks =). Övningskörde också, och taggar inför imorgon! Messi hängde med till stallet, så roligt att se honom när vi närmar oss för han tycker det e så himla kul och va där =). Va bara han och jag idag, mysigt =). Längtar tills han blir tillräckligt gammal så jag kan cykla med honom till stallet, men det dröjer. Han e iallafall jättetrevlig att ha med sig och jag älskar att se honom så glad som han blir när han får hänga med till stallet =). Och tur e väl det att han tycker om hästar, hade blivit lite jobbigt annars =P.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas alla haft en trevlig helg =)

10 blir det bussen till Malmö för att handla lite till hästen på Hööks och möta pappa =). Sen blir det bil tillbaka till Lödde för att shoppa lite på Centersyd med pappsen =).

Nu ska jag ut med min lilla buse så han får rasta sig lite till (promenaden vi tog 7 imorse e redan bortglömd =P)

Nu kommer äntligen lite bilder från valpträffen förra söndagen. Bättre sent än aldrig eller hur =P?

Va på Borgeby kryddgård idag sen blev det Landskrona för att kolla morfars hus eftersom dem e på semester. Så det blev mycket övningskörning idag vilket e toppen eftersom bilskolan börjar på mån! Lite nervöst men vill verkligen ha mitt körkort så nu blir det förhoppningsvis mycket körning eftersom min 18-års dag börjar närma sig =D.
















Sista bilden från valpträffen =)
Fick bli ett snabbt inlägg, insåg precis att jag uppdaterar bloggen alldeles för sällan, måste bli bättre på det. Ska bara hitta tiden också =P. Ska lägga in bilder från valpträffen som va i söndags så fort jag hinner =).

Nu ska jag ner och käka äppelkaka =D
Jag o Messi var i Malmö igår o besökte pappa på hans jobb =). Jätteduktig va han, o väldigt nyfiken på allt som va där. Han va ju dock tvungen o säga till när det kom in någon på pappas kontor men alla anställda tyckte han va så söt o klappade honom så Messi va väldigt nöjd med dagen o med all uppmärksamhet =). Blev även lite gratis socialträning eftersom vi mötte så många människor o tog bussen tillbaka till Lödde från värnhem där det e väldigt mycket trafiken men Messi skötte sig jättebra o sov i min famn hela bussresan hem som e på ca 1 h. Kan säga att jag inte saknar Malmö särskilt mycket utan trivs bättre ute i sandskogen o det gör nog Messi också för han va så glad när vi klev av bussen o han märkte att vi va hemma i skogen igen så det e skönt att vi hann flytta till Lödde innan vi skaffade hund =).


En liten bild på Messi där han ligger så fint inne på pappas kontor =)