Helt underbart väder idag! Perfekt inför valborg firandet =). Tränade agility igår, gick så himla bra, eller jag o pojkvännen hjälptes åt. Tränade på kontaktfälten samt slalom sen lekte vi massa med Messis slangbella med boll eller vad man ska kalla det, han tycker det e så himla kul =). Så det va en trött herre vi fick med oss hem sen ;).
Nu ska jag ta tag i städningen här hemma sen göra mig iordning för ikväll =).
Ha en trevlig valborg alla!
Helgen har bjudit på massa utevistelse, lördagen blev en tur till landskrona och en 2,5 h promenad samt lek med en tik, Tösen, för Messis del =). Söndagen trotsade vi regnet och åkte till träningsplanen i lödde och körde lite lydnad samt lek. Så det har vatt en härlig helg och Messi älskar verkligen leka med andra hundar, den hunden e alltid glad ;).
I tisdags blev det jobb på malmö ridklubb 7-12.30 för mig o Messi sen hämta husse på jobb =). Sen titta på matte när hon rider ;). Tur man har en snäll husse som leker med en under tiden ;).
Hade tänkt o ta ut Messi på en lång cykeltur idag men just nu ösregnar det ute så den tanken är inte lika lockande längre =P. Blir en tur till stallet snart istället så får vi hoppas det slutat ösa ner annars blir det nog en liten cykeltur trots allt.
Hoppas alla haft en trevlig helg =)
Messi har fått en ny leksak, ett hundben med ett ansikte på som piper och han ÄLSKAR den =). Han har inte vatt så jätteglad över pipleksaker innan men denna slår allt. Så nu har jag med den när han ska va lös och när vi ska gå förbi andra hundar så jag får hans uppmärksamhet. I eftermiddag blir det ridlektion i stallet, då blir det en tur på 1,5 h i skogen och Messi hänger med, perfekt att slå två flugor i en smäll, hästen och hunden får båda motion ;).
Imorgon ska jag och Messi på utflykt, husse är på studiebesök på ambulansen i landskrona så det blir en hel dag för bara mig o Messi ;). Så hoppas på fint väder för isåfall vill jag åka till havet och gå där =). Vi får se vad det blir av dagen.
Ha en underbar fredag allihop =)
Blev en riktig utedag idag, först stallet sen lödde, tränade lite lydnad, sen långpromenad i skogen och efter det grillning o bus hemma hos mamma =). Så det va hålligång från 13-19 så nu har jag en buse här hemma som nannar gott ;). Blir så himla stolt över min vovve ibland han e så duktig, älskar min fina Messi <3. Våra personligheter stämmer överrens så bra, haha lika tokiga båda två...
Nej nu ska vi gå ut o möta husse vid bussen =)
Ha det bäst!
Dags att börja skriva lite igen, va ju ett tag sen. Har fått ny motivation att träna min lilla gangster igen, hos honom finns dock alltid motivationen, han älskar träna ;). Så nu ska vi bege oss till stallet sen vidare till lödde o träna agility =). Ska oxå ta ut mina slalompinnar ur garaget så kan man lätt sätta upp dem på någon gräsmatta och träna lite, vill få in "flyt" i slalomet nu. Helt underbart väder ute just nu så man får ju passa på!
Ha det bäst!