Va på grundkurs igår med Messi, första tillfället. Haha jisses hunden va alldeles tossig och överlycklig =). Det hände väldigt mycket runt omkring och sååå mycket att titta på så koncentrationen va väl inte på topp precis =P. Hehe men men det gick bra iaf, kul hade vi och det e viktigast =). Blev först lite presentation o så, sen tränade vi lite inkallningar samt gå fint i koppel. Och jo visst det funkar skitbra när det bara e han och jag men första gången med massa andra hundar så kan man ju inte förvänta sig perfektion. Men jag e nöjd med honom, han kom till mig och lyckades gå fint i kopplet utan att slita armarna av sin stackars matte =P.
Känns iaf riktigt kul detta, längtar tills nästa onsdag då vi ska dit igen =D. Messi längtar oxå. Visst tränar vi mycket hemma och så men det e så nyttigt att träna med andra, han ska ju lyssna på mig i alla situationer (hade jag tänkt iaf =P). Verkar va ett trevligt gäng som ska vara med och träna så det kommer nog bli toppen detta =).

Imorgon e det fredag, wiiie =D. Älskar fredagar.. Visst e det en härlig känsla? Trots jag ska jobba i helgen så e fredagen ändå helig XD.

Ha det bäst =)
Igår va det 6 år sedan min älskade farmor gick bort. Saknaden efter henne är enorm. Min farmor va min ängel, alltid glad, ställde alltid upp och mer omtänksam människa har jag aldrig träffat. Jag kan skatta mig lycklig som fick en så fin farmor. Hon betydde så mycket för alla i familjen och för många utanför familjen. Hon va en sån alla tyckte om. Min goa farmor vad jag saknar dig, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! Tårarna trillar ner samtidigt som jag skriver detta. Att förlora henne va som att förlora en del av sig själv, en del av sitt hjärta som aldrig kommer tillbaka, en del som alltid kommer att vara tom som ingen annan någonsin kommer kunna fylla.
Jag önskar så att hon hade fått träffa min häst Lukas, hon hade tyckt han va riktigt grann det vet jag. Kan höra henne säga orden i huvudet "oh det va en grann häst Johanna, så fin han är". Önskar så att hon hade fått lära känna Messi också, hon hade älskat honom med och han hade tyckt lika mycket om henne. Haha hon hade väl skämt bort honom med massa köttbullar och annat gott. Känns så tomt utan henne, hade velat hon skulle va där på min student, ta del av vardagen, se min pappa utveckla företaget och flytta det till ett bättre ställe, se sina barnbarn växa upp och helt enkelt finnas där varje dag. Finns så mycket jag hade velat hon skulle se, men någonstans vet jag att hon finns där och vakar över alla dem som hon bryr sig om som en skyddsängel.

Tack farmor för att jag fick lära känna dig,

tack farmor för att du alltid ställde upp,

tack farmor för att du va en så underbar människa,

tack farmor för att du alltid va så glad,

tack farmor för alla gånger du passade mig som liten,

tack farmor för alla turer till bokskogen och tosselilla,

tack farmor för alla kramar,

tack farmor för att du gav mig världens bästa pappa,

tack farmor för att du fanns,

jag älskar dig <3

Så många roliga och fantastiska minnen jag har från min farmor. Att vara första barnbarnet gav mig såklart många fördelar, så älskad jag va av min farmor, så mycket uppmärksamhet jag fick. Min farmor hade ett gott hjärta. Varje sommar åkte vi till Tosselilla, och titt som tätt åkte vi till bokskogen. Haha och trots att hon alltid gått på toa innan vi skulle ut i skogen så gissa vem som alltid blev kissig först? Haha min lilla farmor... Minns när jag skulle börja rida, hur orolig hon alltid va. Och varje gång hon skulle komma och titta så tro sjutton jag åkte av varenda gång... Inte blev hon lugnare av det =P. Haha kan fortfarande se framför mig hur hon stod på läktaren och blundade eller vände sig om varje gång det gick för fort. Och när jag åkte av så sa hon alltid "Oh nej, kom här farmors lilla skatt". Saknar hennes kramar så mycket så det gör ont i hjärtat. Saknaden av henne försvinner aldrig.

Farmor, du är saknad och älskad av oss alla, hoppas du har det bra där du är, jag älskar dig <3.   
Ledsen för dålig uppdatering men har inte kunnat sitta vid datorn =(. Men nu går det! Har fortfarande ögoninflammtion... Jäkla skit. Ser ju ut som ärsta alkolisten som inte sovit på flera år vars ögon har sprängts ungefär. Snyggt.

Men men min älskling har vatt helt underbar dessa dagar jag mått dåligt, har ju haft sjukt ont i halsen och feber också =(. Idag sov vi ända till 10!! Herregud det har inte hänt på flera år =P. Snacka om att jag behövde det! Och Messi har vatt så gosig och duktig så det har blivit mycket mys dem senaste dagarna =). Han blir bara bättre och bättre när vi går ut och promenerar, lite kvar och jobba på när det kommer andra hundar/människor men han drar inte längre (endast vid sällsynta tillfällen) så det e jätteskönt att slippa kramp i armen =P. Jobbar mycket med kontaktövningar också.

Blä vilket väder det e idag =(. Hoppas det blir bättre imorgon för då ska jag hålla lektion för pappas arbetskompis dotter. Hon ska lära sig rida =). Det blir nog kul, kan ju hoppas på vindstilla och inget regn i alla fall!

Nej nu ska jag ner o ta en kopp te, kolla lite tv, sen ta salva i ögonen, gå ut med vovven sen ska vi lägga oss =).

Ha det bäst =) 

Woho nu har jag fått ögoninflammation... Blä vad jobbigt det är. Det kliar och rinner och röd och svullen e man =(. BLÖ!! Jobbade ändå idag, måste ju ha pengar och innan annan hade ändå kunnat. Men det gick bra ändå, vissa kunder kolla lite konstigt på mig bara =P. Usch hoppas denna skiten går över fort, tar nån äcklig, gul kletig salva i ögonen som ska hjälpa, hoppas den gör det! Praktik imorgon, mm jag längtar verkligen... Fy fan =(.

Och mamma har damp! Herregud mammor ibland alltså =P. Ska ta ut hunden nu så jag slipper henne ett tag!

Hoppas ni haft en bättre söndag än jag =)

Fattar inte att tiden har gått så fort idag =P. Gick jättesnabbt på jobb, antagligen för jag hade mycket kunder och trevligt sällskap. Tyckte precis jag gick upp men klockan e ju 4 redan. Men men än e inte lördagen slut =). Ska till stallet nu sen hem igen, ut med hunden, käka tacos =D sen till stallet igen och kvällsfodra =). Så får vi se om det händer något annat. Jobb imorgon 10-15 ju.

Hade förresten väldigt trevligt igår, blev ju dock en ganska snabb vistelse i Flädie men det va mycket trevligt =).

Imorgon ska jag ta med en ny leksak till Messi =). Han fick ett stoort ben igår, mums =D. Så han va nöjd, det kommer nog räcka länge =).

Nej, dags att sticka nu, ha det bäst =). 
Äntligen hemma från jobb och kvällsfodring av hästar =). Ska bara duscha och gå ut en runda med min älskling sen ska jag köra till Flädie och hälsa på en kompis =). Ett tag sen man va där så det kommer nog bli kul. Hoppas där finns plats att sova också, drygt att köra hem mitt i natten =P. Ska ju upp och jobba imorgon, börjar 10 så inga långa sovmorgnar =P. Fick näsblod igårkväll och imorse också så hoppas verkligen inte jag får det ikväll, så pinsamt det hade varit =P. Messi va himla gullig när jag fick det igår, han såg ut som han trodde jag skulle dö =P. Försökte hoppa upp och tvätta mig i ansiktet sen sprang han runt i huset tills jag satte mig ner och han fick se det sluta blöda. Hehe knäppis vovve <3. Va så stolt över honom innan idag när vi va ute och gick, han gick bredvid mig hela tiden och drog inte alls i kopplet =). Mycket skönare än dem dragkamperna vi brukar ha ibland =P.

Nej usch nu mår jag illa =(. Hoppas det släpper, måste ju va supertaggad inför senare ikväll ;).

Nu blir det duschen, hej sålänge =)

 
Blä nu har man blivit förkyld också =(. Dock är det inte så farligt än så hoppas inte det blir värre sen. Har verkligen inte tid att bli sjuk eller må dåligt =P.

Messi hängde med på jobb igår, han va med hela dagen, från 12-18. Han skötte sig jättebra =). Hade inte så mycket kunder men bra träning för honom ändå. Han va trött när vi kom hem kan jag säga =). Fick ju busa av sig med rottis kompisen Zack som också är 9 månader =). Kul hade dem!

Nu blir jag snart hämtad inför jobb igen =). Skönt med pengar, hehe. Fast idag får Messi stanna hemma, Elina kommer ändå hem snart =).

Och nu är det fredag! Sååå härligt =D. Jag ska ju iofs jobba hela helgen också så blir inte mycket ledighet men men =). Jag tjänar hellre pengar.

Ha det bäst =)
Hade religionsprov idag och jag blev godkänd =D. T.om lite mer än godkänd. Jätteskönt faktiskt, med tanke på att jag inte riktigt pluggat =P.. Skärpning med den saken! Ska faktiskt gå och skriva på en engelska uppgift nu, känner mig lite effektiv idag =). Vill ha bra betyg i engelska.

Mamma och Elina har vatt hemma från jobb så Messi slapp va hemma i tisdags och idag (dem dagarna han annars e hemma). Så det va skönt för honom =). Fast lite synd om Elina som har ögoninflammation =(. Usch hoppas inte jag eller mamma blir smittade. Undrar om sånt kan smitta till hundar? Hm..

Men men, annars flyter väl allt på som vanligt =). Messi e bra i magen nu också, än sålänge iaf, och det känns riktigt bra!

Ha det bäst =)
Det har hänt så mycket sen jag skrev sist, vi har träffat en surkärring, tränat på socialisering, övat på att klosaxen inte är farlig, borstat en massa och magsjuka!
Min lilla älskling blev dålig i magen i fredags så nu har han kurerat sig i helgen, mycket bättre idag! Han har vatt pigg som vanligt så det e skönt iaf. Nu e det på bättringsvägen =).
Har hämtat mitt körkort idag =D. Hehe liiite stolt va jag. Blev ganska nöjd med fotot (ser inte för jävlig ut iaf).
Snart ska jag till stallet och rida lite =). Härligt väder när solen e framme (kunde ju dock vatt 25-30 grader också bara). Ska jobba tors, fre, lör och sön denna veckan =). Wiho pengar!!
Nej nu har jag inte tid att skriva så mycket mer, får uppdatera mer sen.

Och just det, påminnelse till mig själv, för f*n fixa sladd till kameran! Har så många bilder att lägga upp =).

Hoppas alla haft en bra måndag =)