"Cover me with blankets of music this world´s so hard and cold
wrap me tight the world is about to lose its collective mind heart and soul
tuck me in and rest me in your soft acoustics rock me and tell me it´s possible
to find out what the truth is I got so many questions I would like to know"

Värd att lyssna på!

Precis hemkommen från Lomma =). Va och kolla "raketshowen" där med mamma och Elina =). Riktigt fina raketer faktiskt, dock har jag aldrig varit så förtjust i det men får erkänna dem va rätt häftiga =).

Träffade en viss person där, glad blev jag =D. Alltid kul att ses =).

  
Just nu ligger min lilla lurvboll bredvid mig =)


Hehe man bara måste älska posen ;)

Blev inget Centersyd och Väla igår, blev en djuraffär i Lomma istället =P. Men det va lyckat det med =). Köpte ett fint halsband med matchande koppel till, Messi är väldigt tuff i det ;).

Åkte till Centersyd idag istället, hittade dock bara en tröja och några örhängen, får se om det blir något annat där någon dag =). Och lite godis blev det också, hehe =P.

Har tränat mycket sök sista tiden med Messi, han tycker det är väldigt kul, bra träning för hjärnan också =). Har dock mest gjort det inne men det funkar bra det med =P.


Messis nya halsband och koppel =)

Ikväll blir det nog Lomma, det ska va någon grej med fyrverkerier där, såklart ska inte Messi med, han får stanna hemma =P.
Älskar mina nya morgontoffler, dem är så varma ^^




Hihi XD
Snart ska jag, mamma och Elina till centersyd, säkrast att vara där när dem öppnar =P. Måste ju kolla in rean lite, se om där finns något... Sen blir det till en hundaffär i Väla som mamma snacka om, ska se om jag hittar ett snyggt halsband till Messi där =). Och lite hundgodis såklart ;).



Nu blir det frukost och sminkning! Kram på er. (Bilden är från julafton)
Blev en tur till Landskrona idag med mamma, elina och Messi =). Lite social träning för honom, det behövs =P. Men han va duktig, drog lite väl mycket ibland kanske =P. Dock tyckte han inte om när det kom fram en fyllegubbe till matte, usch nej det va en konstig människa, så honom skällde Messi ut så hela torget hörde det =P. Får ändå säga att det kändes lite bra att han inte backade undan med svansen mellan benen när mannen kom fram till mig eftersom jag går mycket själv ute i skogen när det är mörkt osv... Sålänge han slutar skälla när jag säger till så gör det inget =P.

Hostade ganska mycket inatt så Messi tyckte det va bäst att lägga sig på mig väldigt nära mitt huvud så han kunde slicka mig i ansiktet varje gång jag hosta... Gulle vovve <3. Liite jobbigt kanske med tanke på att jag inte är döende eller nått utan bara hosta lite =P. Men han är för söt ibland alltså, min lilla älskling <3.


Jag och Messi på julafton =). Haha ser nästan ut som jag håller fast
honom, det gör jag dock inte, han har bara väldigt gosig päls =P.


Han tycker om att bli fotad för så fort jag sa, kom Messi ska vi ta kort,
så damp han ner i mitt knä =P.

Min fina, fina älskade hund <3
Här kommer 2 bilder från när vi va iväg med Messi igår, fick dock inga bilder på honom och den andra hunden när dem lekte =(. Får bli bilder på det nästa gång =P.


Pappa och Messi =)


Wiiiie =D

Fler bilder från juldagarna kommer snart ;)

Hade en jättemysig julafton, hoppas ni andra hade det också! Fick många fina presenter, ska lägga upp lite bilder sen när jag har fotat allt =). Messi tyckte också det va väääldigt roligt med jul, speciellt julskinkan va extra rolig ;).

ÅHHHH nu raderades precis allt jag hade skrivit nedanför!! Jävla internet =(. Suck nu får jag skriva om allt.

Hm i alla fall =P...

Juldagen var väldigt fullspäckad, först åkte pappa, jag och Messi till en ny hundrastgård där fick han leka med en annan hund, blev nog liiite för länge för min lilla tosse men aja, han hade så roligt =).  Sen blev det hem för att lämna honom sen åkte pappa och jag och handla lite och käka lunch =). Alltid kul med pappsen ;).

Sen på em/kvällen fick vi gäster så då blev det ännu fler julklappar, skoj =). Sen fick Messi hänga med mig till stallet, så lillkillen fick ju motion i alla fall =P.

Fick en babyfilm från när jag va liten med olika händelser, alltid kul att ha. Måste säga att det va väldigt roligt att se hur alla såg ut då, hehe =P. Skoj att ha en sån film sen när man blir vuxen =).

Ska försöka lägga upp bilder senare, datan ville inte som jag ville nu =(.

Ha en bra söndag!

Hade världens mysigaste kväll igår, saknar redan värmen =(. Vill så gärna det ska bli så som jag vill ha det, vill inte klydda mer, vill bara våga säga vad jag känner och tycker, suck va svårt allt ska va =(. Tur jag har min glada lilla gangster ;).

Känsliga läsare varnas att läsa vidare ;)!!

I måndags hände en riktigt sjuk sak, jag skulle ta bussen hem från Malmö, hade vatt hos pappa eftersom jag va ute på söndagen, i alla fall så först mår jag jättebra sen när bussen kommit ut ur Malmö börjar jag må riktigt illa, och åksjuk va jag inte för det har jag inte varit på hur många år som helst, så när vi kommer till Lomma känner jag att jag måste spy så jag får kasta mig av bussen på första bästa hållplats och bara spyr rakt ut. Mmm jättemysigt!! Det har aldrig hänt mig innan, va bara jävligt glad jag inte gjorde det på bussen, snacka om pinsamt! Så jag fick gå till Bjärred från Lomma med tung packning och kallt va det =(. Ingen rolig dag alls! Hade i alla fall tur att bussen kom i Bjärred så jag kunde ta den sista biten hem till Lödde, och inga fler incidenter hände. Mådde bra sen på kvällen men det va skumt det bara hände så =P.

Aja nu ska jag inte sitta och deppa ihop, julafton imorgon ju!! Blir att fira hemma med familjen =). Hoppas på många fina julklappar, hehe ;). Och massa god mat förstås.


Från i fredags, påväg till en vän =). Lite mörk men men ;)

Nej nu ska jag äta nått tror jag, ha det bäst alla!
Har precis lärt Messi att backa, tog några gånger sen fatta han det, smart vovve =). Behöver klart finslipas lite men han är otroligt duktig, förstår så snabbt vad han ska göra och vill verkligen göra rätt. Skoj med en sån hund =). Kul tycker han också det är, han blir väldigt väldigt ivrig när vi tränar =P. Hehe men det är bara positivt!

Härlig start på veckan har vi fått, börjar med att vi är lediga idag, ska snart ta en "långpromenad" i skogen med min buse och solen lyser =).

Ha en bra måndag alla!

Här kommer lite fler bilder =)


Från praktiken, Messi och Dixi =)


Hehe mmm snööö =D


Vad gömmer sig där??


Inte lätt för matte att ta bilder när man inte vill stå still ;)

Hoppas alla haft en bra helg, och har en fortsatt bra söndag, det har jag haft i alla fall =). Messi och jag har busat, tränat och haft massa skoj sen träffade jag pappa igår, alltid kul =).

Nu ska vi ut i det fina vädret igen!

Äntligen har jag kommit ihåg att ta sladden till kameran så jag kan ladda upp lite bilder! Tur pappa hade den med sig =). Fast nu har han ju köpt en ny kamera till sig själv så nu slipper han ta "min" ;). Hehe tack pappa! Så nu blir det lite bilder här, ser lite roligare ut då tycker jag =).

Har tränat en del tunnel med Messi, han älskar det, tycker verkligen det är jätteroligt och man kan säga att han blir väldigt taggad av det =P. Jäklar vad snabb han är, när jag tränar "hit" så kommer han farande i 190, duktig vovve =). Hoppas ju att han ska bli bra på agility men det kommer han säkert bli =). Ska anmälas oss till en fortsättningskurs så det blir lite ordning på oss så vi får träna bland andra hundar också, kan va nyttigt!


Jag och min lilla buse =). Haha minns inte riktigt varför vi ligger under trappan =P.


<3


Jag kommer mammi =D!!

Hihi älskar dig din tosse hund <3