Rallymix

0kommentarer

Vi har ju varit en gång på tisdagskursen (inkallning/följsamhet/kontakt), nästa gång är nästa tisdag. Så det tänkte jag inte skriva om nu, utan nu tänkte jag skriva om Rallymix projektgruppen på måndagar. 
 
 
Målet med kursen är att Monica (kursledaren) ska bli färdig tränare i Rallymix och vi kursdeltagare lär oss en massa nytt och roligt =). Därför är kursen bara om 3 ggr (2 st är avverkade) men jag tror att vi kommer fortsätta efter det, det är en väldigt rolig hundsport! Vill ni läsa mer om den kan ni gå in på rallymix.se. Kan berätta lite kort att det påminner om rallylydnad, med skyltar och inte lika "allvarligt" som vanlig tävlingslydnad. Handlar mycket om belöning och samarbete =).
 
Nu har vi ju gått kursen två måndagar och vi har fortfarande lite brist på det där med att koncentrera sig på matte och inte alla andra hundar, men vi jobbar på det. Tålamod, tålamod ^^. Tur är att när det bara är han och jag är han en riktig workaholic, och han älskar ju att träna, vi ska bara få med det på kurserna. Men när han väl koncentrerar sig är det så jäkla kul! Vi avslutade båda kurserna med en liten bana oxå, nu ska va bara passa på att träna massa hemma till på måndag och sätta kommando på vissa skyltar =).
 
Blev tyvärr inga bilder på dem 2 gångerna heller, måste måste bli bättre på att fota.
 
Så det blir en gammal bild sålänge =)
 
Mattes älskling <3

Kommentera

Publiceras ej